Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Nikon Z6 II Body

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z6 II Body. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon VOA060AE.

Specificaties Nikon Z6 II Body

Merk

Nikon

Fabrikantcode

VOA060AE

Omschrijving van de Nikon Z6 II Body

De Nikon Z6 II Body is een geavanceerde systeemcamera met een full frame sensor. Met een indrukwekkende Nikon Z-vatting van 55mm in diameter, kan de camera veel licht opvangen. Hierdoor kun je de Z6 II probleemloos gebruiken op donkere locaties. De lichtgevoelige full frame sensor zorgt voor gedetailleerde beelden, minimale ruis en een indrukwekkend contrast. Wat deze camera echt bijzonder maakt, is de dubbele EXPEED 6 beeldprocessor. Hierdoor kan de camera razendsnel scherpstellen, meer beelden per seconde verwerken en de belichting nauwkeurig meten. Je kunt tot wel 200 foto's in JPG-formaat of 124 foto's in RAW-formaat schieten. Dankzij de twee geheugenkaartslots is er nu ruimte voor een UHS-II SD-kaart en een XQD- of CFexpress-kaart. De Nikon Z6 II Body is ook perfect voor het maken van vloeiende videobeelden. Je kunt gedetailleerde video's opnemen in 4K 60p of in Full HD 120p. In combinatie met de 5-assige beeldstabilisatie zien je video's er professioneel uit. Deze technologie corrigeert cameratrillingen, waardoor je sluitertijden tot wel 5 stops langer kunt gebruiken. In de sportstand blijft je zoekerbeeld stabiel, wat erg handig is bij het fotograferen van snelle acties of het maken van vloeiende video's. Met de Nikon Z6 II Body ben je klaar om de wereld vast te leggen op een manier die je nog nooit eerder hebt ervaren.

Pluspunten
  • Met de full frame sensor van 24,5 megapixels maak je gedetailleerde foto's, zelfs op donkere locaties. Je kunt filmen in 4K met 60fps of in full hd met 120fps

    .

    Dit resulteert in scherpe en vloeiende videobeelden. De camera heeft 273 AF-punten, waardoor je nauwkeurig kunt scherpstellen.

Minpunten
  • Het scherm kan niet 180 graden gekanteld worden voor het maken van selfies en het opnemen van vlogs. De batterijgrip voor een langere gebruiksduur wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z6 II Body en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z6 II Body klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z6 II Body. Als je de Nikon Z6 II Body wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z6 II Body is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.