Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Nikon Z6 II + FTZ II

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z6 II + FTZ II. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon JMA905DA.

Specificaties Nikon Z6 II + FTZ II

Merk

Nikon

Fabrikantcode

JMA905DA

Omschrijving van de Nikon Z6 II + FTZ II

De Nikon Z6 II + FTZ II is een geavanceerde systeemcamera met een full frame sensor, speciaal ontworpen voor professioneel gebruik. Met de FTZ II adapter kun je moeiteloos je Nikon spiegelreflexcamera lenzen blijven gebruiken met deze camera. De functies van de lens, zoals autofocus en diafragmakeuze, blijven behouden, zodat je kunt blijven werken zoals je gewend bent. Dankzij de grote Z-vatting wordt er veel licht op de sensor van de camera opgevangen, waardoor je probleemloos kunt fotograferen op donkere locaties. Bovendien zorgt de lichtsterke full frame sensor voor gedetailleerde beelden met weinig ruis en een hoog contrast. De Nikon Z6 II + FTZ II is uitgerust met dubbele snelle EXPEED 6 beeldprocessors, waardoor de camera razendsnel scherpstelt en meer beelden per seconde kan verwerken. Met de 2 geheugenkaartslots is er nu ruimte voor een UHS-II SD-kaart en een XQD of CFexpress kaart, zodat je voldoende opslagruimte hebt voor al je foto's en video's. De camera biedt ook uitstekende mogelijkheden voor het maken van vloeiende videobeelden. Je kunt filmen in 4K-resolutie met 60fps of in full HD met 120fps, waardoor je video's er professioneel uitzien. Bovendien zorgt de beeldstabilisatie over 5 assen ervoor dat je stabiele video's kunt opnemen, zelfs bij langzamere sluitertijden tot wel.

Pluspunten
  • De FTZ II-adapter zorgt ervoor dat je jouw Nikon F-mount lenzen kunt blijven gebruiken. Met de 24,5 megapixel full frame-sensor maak je gedetailleerde foto's, zelfs op donkere locaties. Je kunt filmen in 4K met 60fps of in full hd met 120fps

    .

    Dit resulteert in scherpe en vloeiende videobeelden.

Minpunten
  • Het scherm kan niet 180 graden gekanteld worden voor het maken van selfies en het opnemen van vlogs.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z6 II + FTZ II en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z6 II + FTZ II klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z6 II + FTZ II. Als je de Nikon Z6 II + FTZ II wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z6 II + FTZ II is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.