Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-120mm f/4 S

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-120mm f/4 S. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon VOA060K008.

Specificaties Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-120mm f/4 S

Merk

Nikon

Fabrikantcode

VOA060K008

Omschrijving van de Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-120mm f/4 S

De Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-120mm f/4 S is een onmisbare camera kit voor de professionele fotograaf. Met deze kit kan je moeiteloos verschillende onderwerpen vastleggen, zoals weidse landschappen, portretten en sportwedstrijden. De grote Nikon Z-vatting, met een diameter van 55mm, zorgt ervoor dat de camera veel licht kan opvangen, zelfs op donkere locaties. De lichtsterke full frame sensor levert gedetailleerde beelden met weinig ruis en een indrukwekkend contrast. Bovendien zorgen de dubbele snelle EXPEED 6 beeldprocessors voor extra snelheid, waardoor de camera sneller kan scherpstellen, meer beelden per seconde kan verwerken en nauwkeuriger de belichting kan meten. Een ander voordeel van de Nikon Z6 II is de aanwezigheid van twee geheugenkaartgleuven, waarin je een UHS-II SD-kaart en een XQD- of CFexpress-kaart kunt gebruiken. Hierdoor heb je voldoende opslagruimte en ben je altijd voorbereid op elke fotografeersituatie. De kit wordt geleverd met de veelzijdige Nikkor Z 24-120mm lens, waarmee je moeiteloos verschillende onderwerpen kunt fotograferen. Van groothoekopnamen van weidse landschappen en architectuur tot ingezoomde portretten en sportwedstrijden, deze lens kan het allemaal aan. Het diafragma van f/4.0 blijft constant over het gehele bereik, waardoor je de bel.

Pluspunten
  • Met deze veelzijdige zoomlens kun je verschillende onderwerpen fotograferen, zoals architectuur en sport. Je maakt scherpe en vloeiende videobeelden in 4K-kwaliteit met een snelheid van 60fps. De camera heeft 273 AF-punten, wat zorgt voor nauwkeurige scherpstelling.

Minpunten
  • Het scherm kan niet 180 graden worden gekanteld voor het maken van selfies en het opnemen van vlogs.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-120mm f/4 S en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-120mm f/4 S klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-120mm f/4 S. Als je de Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-120mm f/4 S wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-120mm f/4 S is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.