Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-70mm f/4 S

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Nikon VOA060K001.

Specificaties Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-70mm f/4 S

Merk

Nikon

Fabrikantcode

VOA060K001

Omschrijving van de Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-70mm f/4 S

Met de Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-70mm f/4 S kun je adembenemende landschaps-, portret- en natuurfoto's maken. Het veelzijdige zoombereik van 24-70mm maakt deze camera geschikt voor allerlei soorten fotografie. Dankzij de grote Nikon Z vatting kan de body veel licht opvangen, wat vooral handig is op donkere locaties. Met een diameter van 55 millimeter kun je de Z6 II moeiteloos gebruiken in diverse omstandigheden. De lichtsterke full frame sensor zorgt voor verbluffend gedetailleerde beelden, minimale ruis en een indrukwekkend contrast. Deze camera is uitgerust met dubbele snelle EXPEED 6 beeldprocessors, wat zorgt voor extra snelheid en precisie. Hierdoor stelt de camera sneller scherp en meet hij de belichting nauwkeuriger. Met de Z6 II kun je in RAW maximaal 124 foto's maken voordat de buffer vol is en in JPG wel 200 foto's. Met twee geheugenkaartgleuven heb je nu meer ruimte, want je kunt een UHS-II SD-kaart en een XQD of CFexpress kaart gebruiken. Naast het maken van foto's, biedt de Z6 II ook de mogelijkheid om vloeiende videobeelden vast te leggen. Je kunt filmen in 4K resolutie met 60fps of in full HD met 120fps, wat resulteert in haarscherpe en vloeiende video's. Dankzij de geavanceerde beeldstabilisatie over 5 assen worden je opnamen stabiel, zelfs tijd.

Pluspunten
  • Met de veelzijdige 24-70mm lens kun je verschillende soorten foto's maken, zoals portretten, landschappen, architectuur en natuurfoto's. Je kunt scherpe en vloeiende videobeelden opnemen in 4K 60fps of in full hd met 120fps. De camera heeft 273 AF-punten waarmee je nauwkeurig kunt scherpstellen.

Minpunten
  • Het scherm kan niet 180 graden kantelen voor het maken van selfies en vlogs. De batterijgrip, voor een langere gebruiksduur, wordt niet automatisch meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-70mm f/4 S en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-70mm f/4 S klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-70mm f/4 S. Als je de Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-70mm f/4 S wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nikon Z6 II + Nikkor Z 24-70mm f/4 S is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.