Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Nvidia Shield TV

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Nvidia Shield TV. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze NVIDIA 945-13430-2505-000.

Specificaties Nvidia Shield TV

Merk

NVIDIA

Fabrikantcode

945-13430-2505-000

Omschrijving van de Nvidia Shield TV

Met de Nvidia Shield TV kun je elke televisie omtoveren tot een smart tv. Deze compacte mediaspeler is voorzien van Android 9, waardoor je talloze apps kunt installeren. Geniet van je favoriete series en films met streamingdiensten zoals Netflix, Disney+ en Amazon Prime. Dankzij de krachtige ingebouwde processor kun je zelfs in Ultra HD met HDR kijken, waardoor je een ongekende beeldkwaliteit ervaart. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om films op te zoeken. Met de ingebouwde microfoon op de afstandsbediening kun je met je stem commando's geven en je gewenste films en series vinden. Bovendien kun je ook je eigen video's afspelen door een micro SD-kaart in de Nvidia Shield TV te plaatsen. Hierdoor kun je altijd genieten van je favoriete content, zelfs zonder internetverbinding. Kortom, met de Nvidia Shield TV haal je een krachtige mediaspeler in huis waarmee je eindeloos kunt genieten van entertainment op je televisie.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige processor bekijk je films en series in Ultra HD met HDR. De afstandsbediening is uitgerust met een ingebouwde microfoon, waardoor je de Shield ook met je stem kunt bedienen. Vergroot de opslagcapaciteit met behulp van een micro sd-kaart.

Minpunten
  • Om films op te slaan is 8GB aan standaard opslagcapaciteit te weinig, hiervoor heb je een SD-kaart nodig.

Veelgestelde vragen over de Nvidia Shield TV en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Nvidia Shield TV klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Nvidia Shield TV. Als je de Nvidia Shield TV wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Nvidia Shield TV is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.