Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Oehlbach BTR Evolution 5.0 Rood/zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Oehlbach BTR Evolution 5.0 Rood/zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Oehlbach D1C6053.

Specificaties Oehlbach BTR Evolution 5.0 Rood/zwart

Merk

Oehlbach

Fabrikantcode

D1C6053

Omschrijving van de Oehlbach BTR Evolution 5.0 Rood/zwart

Met de Oehlbach BTR Evolution 5.0 in het rood/zwart creëer je eenvoudig een draadloze Bluetooth-verbinding tussen twee apparaten. Deze veelzijdige audiostreamer fungeert niet alleen als ontvanger, maar ook als zender. Als ontvanger stelt hij je in staat om muziek vanaf je smartphone of tablet naar je luidsprekers te streamen. Wil je liever het audiosignaal van je tv of geluidsinstallatie naar je Bluetooth-oordopjes of koptelefoon sturen? Gebruik de Oehlbach BTR Evolution 5.0 dan als verzender. Met de aptX Low Latency-technologie geniet je van een synchrone weergave zonder enige vertraging tussen beeld en geluid. De Oehlbach BTR Evolution 5.0 is ontworpen met oog voor kwaliteit en gemak. Met zijn stijlvolle rood/zwarte design voegt hij een vleugje elegantie toe aan je apparatuur. Daarnaast beschikt deze audiostreamer over een krachtige batterij, waardoor je urenlang draadloos kunt genieten van je favoriete muziek of films. De Oehlbach BTR Evolution 5.0 is tevens voorzien van een handige LED-indicator, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van de verbinding. Kortom, met de Oehlbach BTR Evolution 5.0 haal je een veelzijdige en betrouwbare audiostreamer in huis die je volledige vrijheid geeft om te genieten van draadloos entertainment.

Pluspunten
  • Deze audiostreamer heeft zowel een bluetooth-ontvanger als -zender. Dankzij aptX Low Latency is er geen vertraging tussen beeld en geluid.

Minpunten
  • Er wordt geen afstandsbediening bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Oehlbach BTR Evolution 5.0 Rood/zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Oehlbach BTR Evolution 5.0 Rood/zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Oehlbach BTR Evolution 5.0 Rood/zwart. Als je de Oehlbach BTR Evolution 5.0 Rood/zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Oehlbach BTR Evolution 5.0 Rood/zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.