zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Oehlbach BTR Evolution 5.0 Zilver/zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Oehlbach D1C6052.

Specificaties Oehlbach BTR Evolution 5.0 Zilver/zwart

Merk

Oehlbach

Fabrikantcode

D1C6052

Omschrijving van de Oehlbach BTR Evolution 5.0 Zilver/zwart

Met de Oehlbach BTR Evolution 5.0 in zilver/zwart creëer je moeiteloos een draadloze verbinding tussen twee apparaten. Deze handige audiostreamer fungeert niet alleen als ontvanger, maar ook als zender. Als ontvanger maakt hij het mogelijk om muziek vanaf je smartphone of tablet draadloos af te spelen op je luidsprekers. Maar dat is nog niet alles, want wanneer je hem als verzender gebruikt, kun je het audiosignaal van je tv of geluidsinstallatie moeiteloos streamen naar je Bluetooth-oordopjes of koptelefoon. Wat deze Oehlbach BTR Evolution 5.0 echt uniek maakt, is de aptX Low Latency technologie. Hierdoor is er geen vertraging tussen het beeld en het geluid, waardoor je optimaal kunt genieten van je favoriete films, series en games. Of je nu in je eentje van je muziek wilt genieten of samen met vrienden een filmavond plant, deze audiostreamer zorgt voor een uitstekende geluidskwaliteit en een naadloze draadloze ervaring. Met zijn stijlvolle zilveren en zwarte design past hij bovendien perfect in elk interieur. Kortom, met de Oehlbach BTR Evolution 5.0 geniet je eindeloos van draadloos luisterplezier en ben je verzekerd van een optimale geluidsbeleving.

Pluspunten
  • Deze audiostreamer heeft zowel een bluetooth-ontvanger als een zender. Dankzij aptX Low Latency is er geen vertraging tussen het beeld en het geluid.

Minpunten
  • Er wordt geen afstandsbediening bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Oehlbach BTR Evolution 5.0 Zilver/zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Oehlbach BTR Evolution 5.0 Zilver/zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Oehlbach BTR Evolution 5.0 Zilver/zwart. Als je de Oehlbach BTR Evolution 5.0 Zilver/zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Oehlbach BTR Evolution 5.0 Zilver/zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals