Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Olympus Tough TG-6 Rood

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Olympus Tough TG-6 Rood. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Olympus V104210RE000.

Specificaties Olympus Tough TG-6 Rood

Merk

Olympus

Fabrikantcode

V104210RE000

Omschrijving van de Olympus Tough TG-6 Rood

De Olympus Tough TG-6 Rood is de ideale camera voor avontuurlijke fotografen die niet bang zijn om wat water of vuil tegen te komen. Deze camera is speciaal ontworpen met een waterdichte, schokbestendige, stootbestendige, vorstbestendige en stofbestendige behuizing, waardoor je hem zonder zorgen kunt meenemen tijdens buitenactiviteiten, op reis of zelfs onder slechte weersomstandigheden. Een van de unieke functies van de TG-6 is het indrukwekkende macrosysteem, waarmee je gedetailleerde close-up foto's kunt maken van de prachtige natuur om je heen. Daarnaast is het ontwerp van deze camera waterdicht tot maar liefst 15 meter diep, waardoor je de magische onderwaterwereld kunt verkennen tijdens het snorkelen of duiken. Om levendige kleuren onder water vast te leggen, kun je kiezen uit drie verschillende witbalansinstellingen. Met de HDR-functie maak je moeiteloos scherpe foto's, zelfs in uitdagende lichtomstandigheden. Naast het maken van adembenemende foto's, kun je met de TG-6 ook indrukwekkende video's opnemen. Deze camera biedt de mogelijkheid om te filmen in 4K-resolutie met 30 frames per seconde, of in Full HD met 120 frames per seconde. Met deze functie kun je zelfs slow motion opnames maken door de Full HD-beelden te vertragen. Met de Olympus Tough TG-6 Rood ben je altijd klaar om elk avontuur vast te leggen, zowel boven als onder water.

Pluspunten
  • Dankzij het ontwerp dat water-, schok-, vorst- en stofbestendig is, kun je de camera gebruiken tijdens buitenactiviteiten en bij slechte weersomstandigheden. Met het macrosysteem maak je gemakkelijk macrofoto's. Bij het filmen onderwater kun je kiezen uit 3 witbalansen voor levendige kleuren.

Minpunten
  • De camera heeft geen hotshoe om een externe microfoon of flitser aan te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Olympus Tough TG-6 Rood en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Olympus Tough TG-6 Rood klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Olympus Tough TG-6 Rood. Als je de Olympus Tough TG-6 Rood wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Olympus Tough TG-6 Rood is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.