Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Onkyo TX-SR393DAB Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Onkyo TX-SR393DAB Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Onkyo ONTXSR494DAB.

Specificaties Onkyo TX-SR393DAB Zwart

Merk

Onkyo

Fabrikantcode

ONTXSR494DAB

Omschrijving van de Onkyo TX-SR393DAB Zwart

Met de Onkyo TX-SR393DAB Zwart geniet je van een ontspannen avond vol met je favoriete televisieprogramma's. Met de ondersteuning van Dolby Atmos lijkt het alsof je jezelf daadwerkelijk in het programma bevindt. Het geluid wordt namelijk op een meeslepende manier via het plafond teruggekaatst naar jouw zitplek. Maar dat is niet het enige wat je het gevoel geeft dat je echt in het programma bent. Deze receiver ondersteunt ook 4K en HDR beeld, waardoor het lijkt alsof de personages daadwerkelijk bij jou in de woonkamer aanwezig zijn. Met de bluetooth-functie luister je eenvoudig naar je favoriete muziek vanaf je telefoon. De DAB+ zorgt ervoor dat je kunt genieten van een optimaal geluid, zonder haperingen of ruis. Of je nu je favoriete nummers streamt of jezelf onderdompelt in een spannende film, met de Onkyo TX-SR393DAB Zwart beleef je geluid en beeld op een geheel nieuw niveau. De strakke zwarte afwerking van deze receiver voegt een vleugje elegantie toe aan elke woonkamer en maakt het de perfecte aanvulling op je home entertainment systeem. Waan jezelf in het hart van de actie en geniet van een ongeëvenaarde geluids- en beeldervaring met de Onkyo TX-SR393DAB Zwart.

Pluspunten
  • Dankzij Dolby Atmos hoor je het geluid overal om je heen. Je kunt bijna de presentator aanraken, zo levensecht, dankzij de ondersteuning van 4K en HDR beeld. Je luistert naar je favoriete afspeellijsten van je telefoon via bluetooth.

Minpunten
  • Je bedient de receiver niet met behulp van een app. Doordat de phono-ingang ontbreekt, sluit je je platenspeler niet aan op de receiver.

Veelgestelde vragen over de Onkyo TX-SR393DAB Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Onkyo TX-SR393DAB Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Onkyo TX-SR393DAB Zwart. Als je de Onkyo TX-SR393DAB Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Onkyo TX-SR393DAB Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.