zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Onkyo TXNR6100. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Onkyo TXNR6100BMMP.

Specificaties Onkyo TXNR6100

Merk

Onkyo

Fabrikantcode

TXNR6100BMMP

Omschrijving van de Onkyo TXNR6100

De Onkyo TX-NR6100 is een hoogwaardige receiver die speciaal is ontworpen voor gamers. Met VRR (Variable Refresh Rate) en 4K/120 hertz pass-through ben je verzekerd van een vloeiende en responsieve spelervaring, zonder enige vertraging of haperingen. Dit geeft je een voorsprong op je tegenstanders en laat je volledig opgaan in de game-ervaring. Met Dolby Atmos-technologie wordt het geluid op een unieke manier naar je luisterpositie gestuurd, waardoor je een meeslepend surround sound-effect ervaart. Het geluid lijkt van bovenaf te komen, waardoor je echt het gevoel hebt dat je midden in de actie zit. Om ervoor te zorgen dat de geluidsinstellingen optimaal zijn afgestemd op de akoestiek van je kamer, wordt een speciale microfoon meegeleverd. Hiermee kun je de receiver automatisch kalibreren, zodat je altijd geniet van de best mogelijke geluidskwaliteit. Met de Onkyo TX-NR6100 haal je een receiver in huis die niet alleen de nieuwste technologieën biedt voor gamers, maar ook zorgt voor een meeslepende en hoogwaardige geluidsweergave. Of je nu aan het gamen bent of gewoon van je favoriete muziek wilt genieten, deze receiver biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en kwaliteit.

Pluspunten
  • Deze ontvanger is speciaal gemaakt voor gamers. Dolby Atmos kaatst het surroundgeluid via het plafond naar jouw luisterpositie. Je verbindt de ontvanger met je Sonos-apparaten.

Minpunten
  • Om Sonos apparaten te verbinden, heb je een Sonos Port nodig.

Veelgestelde vragen over de Onkyo TXNR6100 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Onkyo TXNR6100 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Onkyo TXNR6100. Als je de Onkyo TXNR6100 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Onkyo TXNR6100 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals