zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Panasonic DP-UB424EGK Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Panasonic DP-UB424EGK.

Specificaties Panasonic DP-UB424EGK Zwart

Merk

Panasonic

Fabrikantcode

DP-UB424EGK

Omschrijving van de Panasonic DP-UB424EGK Zwart

De Panasonic DP-UB424EGK Zwart is de perfecte Blu-ray speler voor liefhebbers van haarscherpe beeldkwaliteit. Met deze speler kun je niet alleen genieten van je favoriete Blu-ray dvd's, maar ook 4K content streamen via video on demand. Dankzij de 4K UHD beeldweergave worden de beelden op je televisie tot in de kleinste details getoond, met een resolutie die maar liefst 4 keer hoger is dan Full HD. Wat deze Blu-ray speler extra bijzonder maakt, is de geavanceerde HCX processor. Deze zorgt voor een nauwkeurige kleurweergave en maakt de beelden nog levendiger en realistischer. Of je nu naar een spannende actiefilm kijkt of een prachtige natuurdocumentaire, met de Panasonic DP-UB424EGK Zwart beleef je elke scène intenser. Daarnaast biedt deze speler ook de mogelijkheid om te streamen via populaire 4K streaming apps zoals Netflix en YouTube. Zo kun je altijd genieten van je favoriete series en films in de hoogst mogelijke kwaliteit, zonder afhankelijk te zijn van dvd's. Met de Panasonic DP-UB424EGK Zwart haal je een veelzijdige en hoogwaardige Blu-ray speler in huis, die garant staat voor een ongeëvenaarde kijkervaring.

Pluspunten
  • Speel 4K Blu-rays af en ervaar films van hoge kwaliteit. Je ervaart scherpe beelden dankzij de HCX-processor. Met de ingebouwde smart tv kun je apps zoals Netflix afspelen op de Blu-rayspeler.

Minpunten
  • Er wordt geen HDMI-kabel bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Panasonic DP-UB424EGK Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Panasonic DP-UB424EGK Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Panasonic DP-UB424EGK Zwart. Als je de Panasonic DP-UB424EGK Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Panasonic DP-UB424EGK Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals