zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Panasonic DP-UB824EGK. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Panasonic DP-UB824EGK.

Specificaties Panasonic DP-UB824EGK

Merk

Panasonic

Fabrikantcode

DP-UB824EGK

Omschrijving van de Panasonic DP-UB824EGK

De Panasonic DP-UB824EGK stelt je in staat om te genieten van adembenemende 4K beelden tijdens het kijken van een Blu-ray dvd of het streamen van video's. De 4K UHD ondersteuning zorgt ervoor dat je kunt genieten van beelden met een resolutie die maar liefst 4 keer hoger is dan die van Full HD. Hierdoor gaan zelfs de kleinste details niet onopgemerkt voorbij en worden ze haarscherp weergegeven. Deze Panasonic DP-UB824EGK gaat nog een stap verder en biedt een ongeëvenaarde kleurweergave. Dankzij de HCX processor komen de kleuren op een ongekend realistische manier tot leven. Of je nu kiest voor een felgekleurde actiefilm of een prachtige natuurdocumentaire, de kleuren zullen je versteld doen staan. Bovendien ondersteunt dit apparaat 4K video on demand, wat betekent dat je moeiteloos kunt genieten van je favoriete 4K content via populaire streamingdiensten zoals Netflix en YouTube. Met de Panasonic DP-UB824EGK haal je een echte krachtpatser in huis op het gebied van 4K beeldkwaliteit. Het is de perfecte keuze voor iedereen die wil genieten van een ongekend scherpe resolutie en een indrukwekkende kleurweergave. Of je nu naar je favoriete films kijkt of online video's streamt, met deze Blu-ray speler ben je verzekerd van een adembenemende kijkervaring.

Pluspunten
  • Speel 4K Blu-rays af en geniet van films in hoge kwaliteit. => Bekijk 4K Blu-rays en geniet van films van hoge kwaliteit. Luister naar haarscherp geluid dankzij de Dolby Atmos ondersteuning. => Ervaar kristalhelder geluid dankzij de ondersteuning van Dolby Atmos. Dankzij de ingebouwde smart tv speel je apps als Netflix af op de Blu-ray speler. => Met de ingebouwde smart tv-functie kun je apps zoals Netflix afspelen op de Blu-ray speler.

Minpunten
  • Er wordt geen HDMI-kabel bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Panasonic DP-UB824EGK en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Panasonic DP-UB824EGK klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Panasonic DP-UB824EGK. Als je de Panasonic DP-UB824EGK wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Panasonic DP-UB824EGK is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals