Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Panasonic DC-TZ90EG-K.

Specificaties Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart

Merk

Panasonic

Fabrikantcode

DC-TZ90EG-K

Omschrijving van de Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart

Met de Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart heb je een compacte camera die speciaal is ontworpen voor het maken van geweldige selfies. Het unieke lcd-touchscreen van de camera kan 180 graden worden gedraaid, zodat je jezelf gemakkelijk kunt zien tijdens het maken van de perfecte selfie. Maar dat is nog niet alles - met de Panorama Selfie-functie en de Self Shot-functie kun je eenvoudig verschillende soorten selfies maken en je fotografische creativiteit de vrije loop laten. De Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart biedt ook een unieke Post Focus-functie, waarmee je de scherptediepte van je foto's achteraf kunt aanpassen via het touchscreen. Dit geeft je de vrijheid om je creatieve visie volledig tot uiting te brengen, zelfs nadat je de foto hebt genomen. En met de mogelijkheid om foto's en video's in maximaal 4K-resolutie vast te leggen, ben je verzekerd van adembenemende beeldkwaliteit. Dankzij de grote beeldhoek van de lens kun je ook prachtige landschappen vastleggen met een indrukwekkend gevoel van ruimte. En met de 30x optische zoom kun je zelfs objecten die ver weg zijn vergroten zonder concessies te doen aan de beeldkwaliteit. Kortom, de Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart is de perfecte metgezel voor iedereen die houdt van het maken van selfies en het vastleggen van onvergetelijke momenten met een uitstekende beeldkwaliteit. Voel je vrij om je creativiteit de vrije loop te laten.

Pluspunten
  • Met het draaibare scherm ben je flexibel in het kiezen van je standpunt. Met de Post Focus functie stel je achteraf de scherptediepte van een foto in. Je kunt ver inzoomen op je onderwerp zonder verlies van beeldkwaliteit.

Minpunten
  • Je kan geen externe flitser aan de camera bevestigen. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart. Als je de Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Panasonic Lumix DC-TZ90 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.