Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Panasonic DMC-G7KEG-K.

Specificaties Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm

Merk

Panasonic

Fabrikantcode

DMC-G7KEG-K

Omschrijving van de Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm

De Panasonic Lumix DMC-G7 is een geavanceerde systeemcamera speciaal ontworpen voor ervaren fotografen. Met de meegeleverde 14-42mm lens kun je prachtige portret- en landschapsfoto's maken. Deze camera levert foto's van hoge resolutie en is zelfs in staat om te filmen in verbluffende 4K-beeldkwaliteit. Dankzij de krachtige beeldprocessor kun je tot wel 80 foto's per seconde maken, met een indrukwekkende maximale sluitertijd van 1/16000. Niet alleen is de G7 uitzonderlijk snel, maar het ontwerp is ook goed doordacht. Het 3 inch touchscreen is namelijk volledig kantelbaar, waardoor je foto's kunt maken vanuit de meest moeilijke hoeken. Met behulp van de Panasonic Image App kun je de camera zelfs bedienen met je smartphone of tablet, terwijl je op afstand het zoekerbeeld kunt bekijken. Wat deze camera extra bijzonder maakt, is dat deze is uitgerust met een Micro Four Thirds lensvatting. Hierdoor kun je niet alleen gebruik maken van het uitgebreide assortiment lenzen van Panasonic, maar ook van die van Olympus. Dit biedt je nog meer mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten.

Pluspunten
  • Met de 14-42mm lens kan je onder andere portret- en landschapsfoto's maken. Het opnemen in 4K-kwaliteit zorgt voor realistische beelden. Dankzij het hoge aantal beelden per seconde leg je snelle acties trefzeker vast.

Minpunten
  • Voor het verwerken van 4K-filmbeelden is specifieke software en een geschikte computer vereist. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm. Als je de Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Panasonic Lumix DMC-G7 Zwart + 14-42mm is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.