zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Panasonic Lumix DMC-GX80 Zwart + 12-32mm. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Panasonic DMC-GX80KEGK.

Specificaties Panasonic Lumix DMC-GX80 Zwart + 12-32mm

Merk

Panasonic

Fabrikantcode

DMC-GX80KEGK

Omschrijving van de Panasonic Lumix DMC-GX80 Zwart + 12-32mm

Met de Panasonic Lumix DMC-GX80 systeemcamera ben je verzekerd van gedetailleerde beelden in elke situatie. Dankzij het ontbreken van een low pass filter maakt de 16 megapixel sensor haarscherpe foto's met veel details. Je hoeft geen enkel actiemoment meer te missen, want je kunt fotograferen met maar liefst 40 beelden per seconde of filmen in 4K. Met de unieke 4K Photo functie kun je beelden uit je video's opslaan als afbeeldingen van 8 megapixels. Dit betekent dat je zowel films als foto's hebt van alle spannende actiemomenten. En dankzij de elektronische viewfinder hoef je geen last meer te hebben van vervelende reflecties. Je kunt moeiteloos prachtige landschappen en hoge gebouwen fotograferen met de meegeleverde 12-32mm lens. De Panasonic Lumix DMC-GX80 is de ideale camera voor iedereen die op zoek is naar superieure beeldkwaliteit en veelzijdigheid. Of je nu een professionele fotograaf bent of gewoon van fotografie houdt, deze camera zal je zeker niet teleurstellen. Dus ga op pad en leg al je bijzondere momenten vast in de hoogste kwaliteit met de Panasonic Lumix DMC-GX80.

Pluspunten
  • Het gebrek aan een low pass-filter zorgt voor scherpe beelden. Dankzij het hoge aantal beelden per seconde leg je snelle acties nauwkeurig vast. Het filmen in 4K-kwaliteit zorgt voor zeer realistische filmbeelden.

Minpunten
  • Je kunt geen foto's maken vanuit lastige standpunten omdat de zoeker niet kan kantelen. Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Panasonic Lumix DMC-GX80 Zwart + 12-32mm en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Panasonic Lumix DMC-GX80 Zwart + 12-32mm klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Panasonic Lumix DMC-GX80 Zwart + 12-32mm. Als je de Panasonic Lumix DMC-GX80 Zwart + 12-32mm wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Panasonic Lumix DMC-GX80 Zwart + 12-32mm is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals