zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de PerfectPro Soloworker. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Perfectpro SWBT2.

Specificaties PerfectPro Soloworker

Merk

Perfectpro

Fabrikantcode

SWBT2

Omschrijving van de PerfectPro Soloworker

De PerfectPro Soloworker is de ultieme metgezel voor onderweg. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in elke broekzak, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu op de bouwplaats aan het werk bent of gewoon geniet van een dagje in de natuur, deze bouwradio is altijd bij de hand. Maar laat je niet misleiden door zijn kleine formaat, want de Soloworker heeft een verrassend groot bereik. Met een bereik tot 50 m2 kun je genieten van je favoriete radiozenders, waar je ook bent. En als je liever je eigen muziek wilt luisteren, kun je eenvoudig een extern apparaat aansluiten via bluetooth of de aux-ingang. Wat deze bouwradio echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Of je nu wilt ontspannen met rustgevende muziek of jezelf wilt motiveren met energieke nummers, de Soloworker biedt altijd de perfecte soundtrack. Daarnaast heeft hij ook een handige aansluiting voor een koptelefoon of oortjes, zodat je je helemaal kunt concentreren op je werk zonder dat je omgeving wordt gestoord. Kortom, de PerfectPro Soloworker is de ideale metgezel voor iedereen die altijd en overal van muziek wil genieten. Compact, krachtig en vol mogelijkheden, deze bouwradio biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke luisterervaring.

Pluspunten
  • Deze radio past in jouw broekzak, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Luister naar radiostations via het heldere en storingsvrije DAB+ signaal. Met een IP-certificering van 64 of hoger is de radio volledig stofdicht en bestand tegen krachtige waterstralen.

Minpunten
  • Je hoort geen verschil tussen links en rechts door het mono geluidssysteem.

Veelgestelde vragen over de PerfectPro Soloworker en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de PerfectPro Soloworker klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de PerfectPro Soloworker. Als je de PerfectPro Soloworker wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de PerfectPro Soloworker is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals