Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Philips B97

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Philips B97. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Philips B97/10.

Specificaties Philips B97

Merk

Philips

Fabrikantcode

B97/10

Omschrijving van de Philips B97

Met de Philips B97 breng je de ultieme bioscoopervaring naar je eigen huis. Deze soundbar is voorzien van 2 afneembare luidsprekers aan de uiteinden, waardoor je kunt genieten van een indrukwekkende 7.1.2 surround sound opstelling. Het geluid lijkt zelfs van boven te komen, dankzij de geavanceerde Dolby Atmos techniek. Daarnaast beschikt de soundbar over 2 speakers die het geluid via het plafond naar je luisterpositie kaatsen, waardoor je favoriete films en series tot leven komen. De Philips B97 is speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op je Philips OLED televisie. Hierdoor kun je optimaal genieten van de perfecte beeld- en geluidskwaliteit. Daarnaast biedt deze set ook handige slimme functies. Zo kun je de soundbar eenvoudig bedienen met spraakcommando's via de Google Assistant. Daarnaast kun je de luidsprekers integreren in je smart home systeem, waardoor je ze kunt bedienen en aanpassen naar jouw wensen. Kortom, met de Philips B97 haal je niet alleen een hoogwaardige geluidsopstelling in huis, maar ook een slimme en geavanceerde toevoeging aan je home entertainment systeem.

Pluspunten
  • Met de 2 verwijderbare speakers aan de achterkant kun je genieten van een 7.1.2 surround setup. Dolby Atmos stuurt geluidseffecten via het plafond naar je luisterplek, wat zorgt voor een extra ruimtelijke geluidsbeleving. Deze soundbar werkt perfect met Philips OLED televisies, zowel op het gebied van functies als design.

Minpunten
  • Om de soundbar op de tv aan te sluiten, moet je zelf nog een hdmi kabel aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Philips B97 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Philips B97 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Philips B97. Als je de Philips B97 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Philips B97 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.