Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Philips Fidelio FB1 soundbar

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Philips Fidelio FB1 soundbar. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Philips TAFB1/10.

Specificaties Philips Fidelio FB1 soundbar

Merk

Philips

Fabrikantcode

TAFB1/10

Omschrijving van de Philips Fidelio FB1 soundbar

De Philips Fidelio FB1 soundbar biedt een meeslepende geluidservaring die je onderdompelt in een ruimtelijke sensatie. Met de geavanceerde Dolby Atmos-technologie en de speciaal ontworpen naar boven gerichte speakers, lijkt het alsof het geluid vanuit de hemel komt. Daarnaast is de soundbar uitgerust met naar de zijkant gerichte speakers, waardoor je kunt genieten van een levensechte surround-ervaring. Het is alsof je jezelf midden in je favoriete film bevindt of bij een live concert aanwezig bent. Een van de meest opvallende kenmerken van de Philips Fidelio FB1 soundbar is dat je hem eenvoudig kunt bedienen met je stem. Dankzij de ingebouwde Google Assistant en Alexa spraakassistent, kun je de soundbar moeiteloos opdrachten geven en je favoriete muziek afspelen. Bovendien kun je via wifi en bluetooth draadloos muziek streamen naar de soundbar, zodat je altijd en overal kunt genieten van je favoriete nummers. Als kers op de taart kun je de Philips Fidelio FB1 soundbar combineren met andere Philips speakers om een indrukwekkend multiroom systeem te creëren. Dit betekent dat je in verschillende kamers kunt luisteren naar je favoriete muziek, zonder enige beperking. Of je nu ontspant in de woonkamer, jezelf verliest in de muziek in je studeerkamer of een feestje organiseert in de keuken, de Philips Fidelio FB1 soundbar zorgt ervoor dat je altijd en overal kunt.

Pluspunten
  • Dolby Atmos reflecteert geluidsgolven vanaf het plafond, zodat je kunt genieten van een ruimtelijk geluid. Je kunt de soundbar bedienen met behulp van je stem, dankzij de ingebouwde Google Assistant spraakassistent. Met bluetooth kun je draadloos je favoriete nummers naar de soundbar streamen.

Minpunten
  • Als je wilt genieten van de diepste bastonen, combineer dan de soundbar met de Philips Fidelio FW1 subwoofer.

Veelgestelde vragen over de Philips Fidelio FB1 soundbar en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Philips Fidelio FB1 soundbar klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Philips Fidelio FB1 soundbar. Als je de Philips Fidelio FB1 soundbar wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Philips Fidelio FB1 soundbar is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.