Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Philips Fidelio FS1 draadloze speaker

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Philips Fidelio FS1 draadloze speaker. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Philips TAFS1/10.

Specificaties Philips Fidelio FS1 draadloze speaker

Merk

Philips

Fabrikantcode

TAFS1/10

Omschrijving van de Philips Fidelio FS1 draadloze speaker

Maak kennis met de Philips Fidelio FS1 draadloze speaker, een slimme toevoeging aan jouw huis. Deze speaker werkt samen met Alexa, Google Assistant en Siri, waardoor je hem gemakkelijk kunt bedienen met je stem. En dat is niet alles, want de samenwerking met deze spraakassistenten is ook te vinden in de populaire Philips Fidelio FB1 soundbar. De Fidelio FS1 is een losse speaker met een gedetailleerd geluid, die je kunt verbinden met andere Philips apparaten voor een multiroom opstelling. Zo kun je in meerdere kamers genieten van dezelfde muziek. Maar dat is nog niet alles wat deze speaker te bieden heeft. Je kunt de Philips speaker ook gebruiken als achterluidspreker voor je home cinema opstelling. Met lichtjes aan de achterkant sluit hij perfect aan op je ambilight televisie, waardoor je een meeslepende kijk- en luisterervaring krijgt. Stream je favoriete muziek draadloos via wifi of bluetooth naar de Fidelio FS1 en geniet van een kristalhelder geluid in elke kamer van je huis. Kortom, deze draadloze speaker van Philips is de perfecte aanvulling op jouw smart home set.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde spraakassistenten Alexa, Google Assistant of Siri stuur je de speaker aan door middel van spraakopdrachten. Voeg de speaker toe aan het multiroom systeem van Philips en stream muziek door het hele huis. Naast het streamen van muziek via wifi, kun je ook muziek van een smartphone of laptop naar de speaker streamen via bluetooth.

Minpunten
  • Plaats de speaker niet in de badkamer of keuken omdat deze niet waterbestendig is.

Veelgestelde vragen over de Philips Fidelio FS1 draadloze speaker en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Philips Fidelio FS1 draadloze speaker klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Philips Fidelio FS1 draadloze speaker. Als je de Philips Fidelio FS1 draadloze speaker wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Philips Fidelio FS1 draadloze speaker is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.