zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Philips Fidelio FW1 draadloze subwoofer. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Philips TAFW1/10.

Specificaties Philips Fidelio FW1 draadloze subwoofer

Merk

Philips

Fabrikantcode

TAFW1/10

Omschrijving van de Philips Fidelio FW1 draadloze subwoofer

Maak je home cinema set compleet met de Philips Fidelio FW1 draadloze subwoofer. Deze subwoofer is speciaal ontworpen om een meeslepende surroundervaring te creëren wanneer je hem koppelt aan een apparaat met DTS Play-Fi ondersteuning. Hierdoor kun je genieten van een levensecht geluid, alsof je midden in de actie zit. De Philips Fidelio FW1 draadloze subwoofer is de perfecte aanvulling op de Philips Fidelio FB1 soundbar. Het frequentiebereik van 25 tot 150 Hz zorgt ervoor dat zelfs de laagste tonen helder worden weergegeven, waardoor je kunt genieten van een diepe en krachtige bas. Je kunt de subwoofer eenvoudig aansluiten op je huidige home cinema set met behulp van een RCA-aansluiting. Naast zijn indrukwekkende geluidskwaliteit heeft de Philips Fidelio FW1 draadloze subwoofer ook een stijlvol design dat perfect past bij je interieur. Met zijn slanke en moderne uitstraling is hij een echte eyecatcher in elke kamer. Of je nu een filmavond organiseert of gewoon wilt genieten van je favoriete muziek, deze subwoofer zorgt ervoor dat je een meeslepende en hoogwaardige geluidservaring beleeft.

Pluspunten
  • Verbind de subwoofer met andere DTS Play-Fi speakers en creëer een surround sound opstelling. Ervaar heldere en diepe bas dankzij het frequentiebereik van 25 tot 150 Hz. Je kunt de subwoofer met een RCA-aansluiting aansluiten op andere televisies.

Minpunten
  • Alleen draadloos verbind je de subwoofer met DTS Play-Fi speakers.

Veelgestelde vragen over de Philips Fidelio FW1 draadloze subwoofer en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Philips Fidelio FW1 draadloze subwoofer klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Philips Fidelio FW1 draadloze subwoofer. Als je de Philips Fidelio FW1 draadloze subwoofer wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Philips Fidelio FW1 draadloze subwoofer is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.

Bekijk nog meer Back Friday deals