Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Philips TAB6305 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Philips TAB6305 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Philips TAB6305/10.

Specificaties Philips TAB6305 Zwart

Merk

Philips

Fabrikantcode

TAB6305/10

Omschrijving van de Philips TAB6305 Zwart

De Philips TAB6305 Zwart is de perfecte aanvulling voor elke televisie. Met zijn slanke ontwerp van slechts 35 millimeter dik, past hij moeiteloos onder elke tv en voegt hij een stijlvolle touch toe aan je woonkamer. Je hebt de mogelijkheid om de soundbar eenvoudig aan de muur te bevestigen met de meegeleverde muurbevestiging, waardoor je meer ruimte bespaart en een strakke uitstraling creëert. Deze soundbar wordt geleverd met een subwoofer, waardoor je kunt genieten van diepe bastonen die je muziek en films naar een nieuw niveau tillen. Je zult versteld staan van het krachtige geluid dat deze combinatie produceert. Met de meegeleverde afstandsbediening heb je volledige controle over de soundbar. En het beste van alles is dat je de soundbar kunt aansluiten op je tv via de hdmi-poort, zodat je hem gemakkelijk kunt bedienen met de afstandsbediening van je televisie. Met de Philips TAB6305 Zwart haal je niet alleen een geweldige geluidservaring in huis, maar ook een stijlvol en functioneel apparaat dat perfect past bij je televisie. Laat je onderdompelen in een wereld van hoogwaardig geluid en geniet van al je favoriete muziek en films zoals nooit tevoren.

Pluspunten
  • Je plaatst de soundbar probleemloos onder elke televisie vanwege het slanke ontwerp. Met de diepe bas van de subwoofer geniet je van een geluid dat de hele kamer vult. Als je de soundbar met een hdmi-kabel aansluit, kun je hem bedienen met de afstandsbediening van je tv.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om de soundbar via wifi aan je smartphone of speakers te koppelen.

Veelgestelde vragen over de Philips TAB6305 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Philips TAB6305 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Philips TAB6305 Zwart. Als je de Philips TAB6305 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Philips TAB6305 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.