Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Philips TAB7305

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Philips TAB7305. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Philips TAB7305/10.

Specificaties Philips TAB7305

Merk

Philips

Fabrikantcode

TAB7305/10

Omschrijving van de Philips TAB7305

Met de Philips TAB7305 haal je een geweldige geluidservaring in huis. Deze soundbar biedt een indrukwekkende 2.1 geluidsopstelling, waardoor je kunt genieten van diepe bassen en helder stereogeluid. Plaats de speakers links en rechts van je en laat je volledig onderdompelen in jouw favoriete films, series en muziek. Wat deze soundbar extra handig maakt, is dat je hem gemakkelijk kunt bedienen met de afstandsbediening van je tv. Sluit de soundbar eenvoudig aan op je tv via een hdmi kabel en je kunt direct aan de slag. Maar ook als je liever een andere aansluitmogelijkheid gebruikt, bijvoorbeeld een optische kabel, hoef je je geen zorgen te maken. De meegeleverde afstandsbediening zorgt ervoor dat je de soundbar moeiteloos kunt bedienen, zonder dat je van je luie stoel af hoeft te komen. En niet alleen het geluid van de Philips TAB7305 is geweldig, ook het design mag er zijn. Deze soundbar past perfect bij een Philips 7000 serie televisie, waardoor je een uniforme en stijlvolle uitstraling creëert in je woonkamer. Met de Philips TAB7305 haal je niet alleen een geweldige geluidskwaliteit in huis, maar ook een prachtig vormgegeven product dat perfect past bij jouw Philips televisie.

Pluspunten
  • De soundbar gaat perfect samen met het design van een Philips 7000 serie televisie. Dankzij de diepe bas van de subwoofer geniet je van een geluid dat de hele kamer vult. Als je de soundbar aansluit met een hdmi kabel, kun je hem bedienen met de afstandsbediening van je tv.

Minpunten
  • Om de soundbar op de tv aan te sluiten, moet je zelf nog een hdmi kabel aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Philips TAB7305 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Philips TAB7305 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Philips TAB7305. Als je de Philips TAB7305 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Philips TAB7305 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.