Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Philips TAB8205

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Philips TAB8205. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Philips TAB8205/10.

Specificaties Philips TAB8205

Merk

Philips

Fabrikantcode

TAB8205/10

Omschrijving van de Philips TAB8205

Met de Philips TAB8205 wordt het geluid tot leven gebracht, met een vol en ruimtelijk effect. Deze soundbar biedt een 2.1 opstelling, waardoor je kunt genieten van diepe bassen en een meeslepend stereogeluid. Plaats de speakers aan de linker- en rechterkant van je om een vol en ruimtelijk geluid te ervaren. Wil je de soundbar bedienen met de afstandsbediening van je televisie? Geen probleem! Sluit hem eenvoudig aan via de HDMI ARC-poort. Mocht je de voorkeur geven aan een andere aansluiting, dan wordt er een aparte afstandsbediening meegeleverd. Zo kun je de soundbar gemakkelijk bedienen vanuit je luie stoel. Bovendien past het moderne en stijlvolle design van de soundbar perfect bij televisies uit de 8000-serie van Philips. Met de Philips TAB8205 haal je niet alleen een hoogwaardige geluidsbeleving in huis, maar ook een prachtig design dat naadloos aansluit bij je Philips televisie. Of je nu geniet van je favoriete films, series of muziek, deze soundbar zorgt ervoor dat je volledig wordt ondergedompeld in een meeslepende audio-ervaring. Of je nu wilt ontspannen na een lange dag of een filmavondje met vrienden organiseert, met de Philips TAB8205 creëer je de perfecte sfeer en geniet je van een geluidskwaliteit die je verwachtingen overtreft.

Pluspunten
  • De soundbar is perfect qua design bij een Philips 8000 serie televisie. Als je de soundbar verbindt met een hdmi kabel, kun je deze bedienen met de afstandsbediening van je tv.

Minpunten
  • Om de soundbar op de tv aan te sluiten, moet je zelf nog een hdmi kabel aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Philips TAB8205 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Philips TAB8205 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Philips TAB8205. Als je de Philips TAB8205 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Philips TAB8205 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.