Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Philips TAB8405 Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Philips TAB8405 Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Philips TAB8405/10.

Specificaties Philips TAB8405 Zwart

Merk

Philips

Fabrikantcode

TAB8405/10

Omschrijving van de Philips TAB8405 Zwart

Met de Philips TAB8405 Zwart kun je optimaal genieten van je favoriete films en series met diepe bassen. Deze soundbar is perfect ontworpen om te combineren met televisies uit de 8000 serie van Philips. Bij de TAB8405 wordt een draadloze subwoofer meegeleverd, waardoor je favoriete muziek en films worden voorzien van een indrukwekkende basweergave. Een explosie in een film zal extra levendig klinken, waardoor je volledig opgaat in de actie. De Philips TAB8405 kan eenvoudig worden bediend met de afstandsbediening van je televisie. Sluit de soundbar aan via de hdmi arc poort en je kunt de soundbar moeiteloos bedienen met de afstandsbediening die je al gewend bent. Als je televisie geen hdmi poort heeft, kun je de soundbar aansluiten via de optische poort. Bij de TAB8405 wordt een afstandsbediening meegeleverd, zodat je altijd de volledige controle hebt over de geluidsinstellingen. Met de Philips TAB8405 Zwart haal je een krachtige en stijlvolle soundbar in huis die perfect past bij jouw Philips televisie. Geniet van een meeslepende geluidservaring met diepe bassen en beleef je favoriete films en series op een geheel nieuwe manier.

Pluspunten
  • Dankzij de diepe bas van de meegeleverde subwoofer geniet je van een geluid dat de hele kamer vult. De soundbar past qua design uitstekend bij een Philips 8000 serie televisie. Als je de soundbar met een hdmi kabel aansluit, kun je deze bedienen met de afstandsbediening van je tv.

Minpunten
  • Om de soundbar op de tv aan te sluiten, dien je nog zelf een hdmi kabel aan te schaffen.

Veelgestelde vragen over de Philips TAB8405 Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Philips TAB8405 Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Philips TAB8405 Zwart. Als je de Philips TAB8405 Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Philips TAB8405 Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.