Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Philips TAB8505 Grijs

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Philips TAB8505 Grijs. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Philips TAB8505/10.

Specificaties Philips TAB8505 Grijs

Merk

Philips

Fabrikantcode

TAB8505/10

Omschrijving van de Philips TAB8505 Grijs

Met de Philips TAB8405 / Philips TAB8505 kun je volop genieten van diepe bassen tijdens het kijken van je favoriete films en series. Deze soundbar is niet alleen een lust voor het oog, maar past ook perfect bij de televisies uit de 8000 serie van Philips. Daarnaast wordt er een draadloze subwoofer meegeleverd die zorgt voor een meeslepende audio-ervaring met rijke en diepe bassen. Een explosie in een film zal zo extra levendig klinken, waardoor je helemaal opgaat in de actie. De Philips TAB8405 / Philips TAB8505 is eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening van je televisie. Sluit de soundbar eenvoudig aan via de hdmi arc poort en je kunt direct aan de slag. Mocht jouw tv niet beschikken over een hdmi poort, dan kun je de soundbar ook aansluiten via de optische poort. Hierdoor ben je verzekerd van een snelle en stabiele verbinding. Bij aankoop van de Philips TAB8405 / Philips TAB8505 wordt er tevens een handige afstandsbediening meegeleverd, zodat je de soundbar moeiteloos kunt bedienen zonder op te staan van de bank. Kortom, met de Philips TAB8405 / Philips TAB8505 haal je een hoogwaardige soundbar in huis die niet alleen zorgt voor een indrukwekkend geluid, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan je home entertainment systeem. Ervaar films en series zoals nooit tevoren en geniet van een meeslepende audio-ervaring die je compleet onderdompelt in je favoriete content.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige subwoofer die wordt meegeleverd, geniet je van een geluid dat de hele kamer vult. De soundbar heeft een perfect design dat goed bij een Philips 8000 serie televisie past. Als je de soundbar met een hdmi-kabel aansluit, kun je hem bedienen met de afstandsbediening van je tv.

Minpunten
  • Om de soundbar op de tv aan te sluiten, dien je zelf nog een hdmi kabel aan te schaffen.

Veelgestelde vragen over de Philips TAB8505 Grijs en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Philips TAB8505 Grijs klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Philips TAB8505 Grijs. Als je de Philips TAB8505 Grijs wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Philips TAB8505 Grijs is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.