Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Philips TAB8805

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Philips TAB8805. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Philips TAB8805/10.

Specificaties Philips TAB8805

Merk

Philips

Fabrikantcode

TAB8805/10

Omschrijving van de Philips TAB8805

Met de Philips TAB8805 wordt televisiekijken een meeslepende ervaring. Deze soundbar en subwoofer zorgen voor een indrukwekkend ruimtelijk geluid dankzij de Dolby Atmos technologie. Het geluid wordt via het plafond naar je luisterpositie gekaatst, waardoor het lijkt alsof het geluid van boven je komt. Dit zorgt voor een sensationele en realistische audio-ervaring. Naast het fantastische geluid, biedt de Philips TAB8805 ook handige spraakbesturing via Google Assistant. Je kunt eenvoudig spraakopdrachten geven aan Google om bijvoorbeeld het weer, je agenda of het verkeer te raadplegen. Bovendien kun je de soundbar integreren in je smart home-systeem, waardoor je ook andere slimme apparaten kunt bedienen. Wil je de soundbar bedienen met de afstandsbediening van je televisie? Geen probleem! Sluit hem gewoon aan via een hdmi-kabel. Houd er wel rekening mee dat deze kabel niet wordt meegeleverd, je dient deze zelf apart aan te schaffen. Met de Philips TAB8805 haal je niet alleen een geweldige geluidservaring in huis, maar ook een veelzijdige en slimme toevoeging aan je home entertainment systeem.

Pluspunten
  • Dolby Atmos stuurt effecten via het plafond naar jouw luisterpositie, waardoor het geluid extra ruimtelijk klinkt. Je kunt de soundbar bedienen met spraakopdrachten dankzij de ingebouwde Google Assistent.

Minpunten
  • Om de soundbar op de tv aan te sluiten, dien je zelf een hdmi kabel aan te schaffen.

Veelgestelde vragen over de Philips TAB8805 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Philips TAB8805 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Philips TAB8805. Als je de Philips TAB8805 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Philips TAB8805 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.