Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Philips TAEP200

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Philips TAEP200. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Philips TAEP200.

Specificaties Philips TAEP200

Merk

Philips

Fabrikantcode

TAEP200

Omschrijving van de Philips TAEP200

De Philips TAEP200 biedt een meeslepende kijkervaring waarbij je optimaal kunt genieten van dvd's op het volledige scherm van je televisie. Dankzij de geavanceerde beeldaanpassingstechnologie past deze dvd-speler het beeld perfect aan op je scherm, zodat je hele tv-scherm gevuld wordt met heldere en levendige beelden. Met deze vernieuwende functie behoren de vervelende zwarte balken onder en boven het beeld tot het verleden. Deze veelzijdige dvd-speler biedt niet alleen een optimale weergave van films, maar speelt ook cd's af, zodat je kunt genieten van je favoriete muziek. Met het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel kun je eenvoudig schakelen tussen dvd's en cd's, en de speler beschikt ook over handige afspeelfuncties zoals pauzeren, vooruitspoelen en terugspoelen. Daarnaast is de Philips TAEP200 uitgerust met een handige USB-poort, zodat je ook mediabestanden kunt afspelen vanaf een USB-stick. Geniet van een ongeëvenaarde kijk- en luisterervaring met de Philips TAEP200 dvd-speler.

Pluspunten
  • De dvd-speler past het beeld automatisch aan de grootte van jouw tv aan. Daarnaast kun je met de speler ook cd's afspelen.

Minpunten
  • Met deze speler heb je geen toegang tot internet en apps.

Veelgestelde vragen over de Philips TAEP200 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Philips TAEP200 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Philips TAEP200. Als je de Philips TAEP200 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Philips TAEP200 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.