Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Philips TAM4505

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Philips TAM4505. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Philips TAM4505/12.

Specificaties Philips TAM4505

Merk

Philips

Fabrikantcode

TAM4505/12

Omschrijving van de Philips TAM4505

De Philips TAM4505 is een geweldige stereo set die je een krachtige geluidsbeleving biedt met zijn 60 watt vermogen. Met deze set haal je niet alleen een cd-speler in huis, maar ook een usb-ingang waarmee je eenvoudig muziek kunt afspelen vanaf je usb-stick. Daarnaast beschikt de TAM4505 over bluetooth, waardoor je draadloos muziek kunt streamen vanaf je smartphone, tablet of computer. Niet alleen kun je genieten van je favoriete muziek, maar met de TAM4505 kun je ook naar de radio luisteren. Je hebt de keuze tussen DAB+ en FM. Als je voor DAB+ kiest, geniet je van een ruisvrij radiosignaal met een uitstekende geluidskwaliteit. En als kers op de taart, heeft deze stereo set ook nog een ingebouwde cd-speler, waarmee je jouw geliefde cd-collectie kunt afspelen, inclusief mp3-cd's. Met de Philips TAM4505 haal je niet alleen een krachtige stereo set in huis, maar ook een veelzijdig apparaat waarmee je eindeloos kunt genieten van je favoriete muziek, of het nu vanaf een cd, usb-stick of via bluetooth is. Het strakke design en de hoogwaardige afwerking maken deze set een prachtige aanvulling op elk interieur. Of je nu thuis bent of onderweg, met de TAM4505 heb je altijd je favoriete muziek binnen handbereik.

Pluspunten
  • Met een vermogen van 60 watt geniet je van een krachtig geluid. De stereo set speelt draadloos muziek af van een apparaat via bluetooth. De digitale DAB+ tuner zorgt voor een radiosignaal zonder ruis.

Minpunten
  • Deze stereo set heeft geen internetradio.

Veelgestelde vragen over de Philips TAM4505 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Philips TAM4505 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Philips TAM4505. Als je de Philips TAM4505 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Philips TAM4505 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.