Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Philips TAW6205

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Philips TAW6205. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Philips TAW6205/10.

Specificaties Philips TAW6205

Merk

Philips

Fabrikantcode

TAW6205/10

Omschrijving van de Philips TAW6205

Met de Philips TAW6205 wordt jouw muziekervaring naar een hoger niveau getild. Deze veelzijdige wifi-speaker is niet alleen in staat om jouw favoriete nummers met kraakhelder geluid af te spelen, maar kan ook worden gekoppeld aan je televisie voor een meeslepende kijkervaring. Wat deze speaker echt bijzonder maakt, is de Ambilight-functie. Door de Ambilight van de TAW6205 te synchroniseren met de Ambilight van je Philips tv, creëer je een harmonieus samenspel van kleuren. Dit zorgt voor een extra dimensie tijdens het kijken van films, series of het spelen van games. Je wordt volledig ondergedompeld in een kleurrijk spektakel. Naast de indrukwekkende visuele aspecten, beschikt de Philips TAW6205 ook over Google Assistant. Hierdoor kun je de speaker eenvoudig bedienen met spraakcommando's. Vraag bijvoorbeeld naar het weer, laat je agenda voorlezen of speel je favoriete afspeellijst af, allemaal met slechts je stem. En als je meerdere Philips speakers in huis hebt, kun je deze eenvoudig koppelen via de app en zo een multiroom opstelling of stereopaar creëren. Zo geniet je in elke kamer van jouw favoriete muziek, zonder enige moeite. De Philips TAW6205, een alles-in-één speaker die jouw muziek- en kijkervaring naar nieuwe hoogtes brengt.

Pluspunten
  • Je synchroniseert de ingebouwde Ambilight met die van je Philips televisie voor een levendige kijkervaring. Dankzij de ingebouwde Google Assistant stuur je de speaker aan via spraakopdrachten. Met extra Philips speakers creëer je gemakkelijk een multiroom opstelling en stream je muziek door het hele huis.

Minpunten
  • Het ontwerp van deze speaker is niet bestand tegen water, waardoor hij niet geschikt is voor gebruik in de badkamer of buiten. Deze speaker is minder krachtig dan zijn grotere broer, de Philips TAW6505/10.

Veelgestelde vragen over de Philips TAW6205 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Philips TAW6205 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Philips TAW6205. Als je de Philips TAW6205 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Philips TAW6205 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.