Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Pioneer SPH-10BT

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Pioneer SPH-10BT. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Pioneer SPH-10BT-DELUXE.

Specificaties Pioneer SPH-10BT

Merk

Pioneer

Fabrikantcode

SPH-10BT-DELUXE

Omschrijving van de Pioneer SPH-10BT

De Pioneer SPH-10BT is een innovatieve autoradio die perfect aansluit op jouw smartphone. Met deze autoradio kun je niet alleen naar de radio luisteren, maar ook je favoriete muziek afspelen via bluetooth. Het unieke aan deze autoradio is dat hij reageert op de spraakherkenning van je smartphone. Hierdoor hoef je het scherm niet aan te raken en kun je je volledig concentreren op de weg. Met de Pioneer Smart Sync applicatie kun je het uiterlijk van de autoradio volledig aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en behoeften. Wil je liever fysieke knoppen gebruiken? Geen probleem! Met slechts één druk op de knop kun je de navigatie van je telefoon inschakelen of een gemist bericht teruglezen. Bovendien is de telefoonhouder van deze autoradio geschikt voor telefoons met een hoogte van 58 tot 170 millimeter, een breedte van 58 tot 87 millimeter en een diepte van 4 tot 10 millimeter. Met de Pioneer SPH-10BT geniet je niet alleen van een geweldige geluidskwaliteit, maar ook van het gemak en de veiligheid die deze autoradio biedt. Dankzij de naadloze integratie met je smartphone kun je handsfree bellen, je navigatie bedienen en je favoriete muziek afspelen, allemaal zonder je ogen van de weg te hoeven halen. Kies voor de Pioneer SPH-10BT en ervaar het ultieme rijplezier met de nieuwste technologieën binnen handbereik.

Pluspunten
  • De autoradio speelt draadloos muziek van je smartphone of tablet via bluetooth af. Met de fysieke knoppen op de radio kun je je smartphone eenvoudig bedienen. De radio reageert op de stemherkenning van je smartphone.

Minpunten
  • Je luistert geen cd's in de autoradio.

Veelgestelde vragen over de Pioneer SPH-10BT en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Pioneer SPH-10BT klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Pioneer SPH-10BT. Als je de Pioneer SPH-10BT wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Pioneer SPH-10BT is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.