Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Pioneer SPH-20DAB

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Pioneer SPH-20DAB. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Pioneer SPH-20DABAN-DELUXE.

Specificaties Pioneer SPH-20DAB

Merk

Pioneer

Fabrikantcode

SPH-20DABAN-DELUXE

Omschrijving van de Pioneer SPH-20DAB

De Pioneer SPH-20DAB is een innovatieve 1-DIN autoradio die niet alleen geweldige geluidskwaliteit biedt, maar ook een handige ingebouwde telefoonhouder heeft. Je kunt eenvoudig je smartphone aansluiten op de autoradio en deze veilig in de houder plaatsen. Hierdoor wordt het display van de radio vergroot en uitgebreid, waardoor je nog gemakkelijker toegang hebt tot je favoriete functies. Met de DAB+ functie kun je genieten van digitale radio, zonder ruis en met een ruime keuze aan nationale zenders. Dit zorgt voor een heldere en kraakheldere geluidservaring, waar je ook bent. Daarnaast kun je via bluetooth draadloos je smartphone of tablet koppelen aan de autoradio, zodat je je eigen muziek kunt streamen en genieten van je favoriete afspeellijsten tijdens het rijden. De telefoonhouder is geschikt voor telefoons met een hoogte van 58 tot 170 millimeter, een breedte van 58 tot 87 millimeter en een diepte van 4 tot 10 millimeter. Dit betekent dat bijna alle moderne smartphones perfect passen in de houder. Of je nu een iPhone, Samsung Galaxy of een ander merk telefoon hebt, je kunt er zeker van zijn dat deze veilig en stevig in de houder wordt geplaatst. Met de Pioneer SPH-20DAB heb je niet alleen een geweldige autoradio, maar ook een handige en veilige plek om je smartphone op te bergen tijdens het rijden.

Pluspunten
  • Breid het scherm van de autoradio uit met behulp van de ingebouwde telefoonhouder. Geniet van een storingsvrije radiokwaliteit met de DAB+ tuner. De autoradio streamt draadloos muziek van je smartphone of tablet via bluetooth.

Minpunten
  • Op de autoradio speel je geen cd's af.

Veelgestelde vragen over de Pioneer SPH-20DAB en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Pioneer SPH-20DAB klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Pioneer SPH-20DAB. Als je de Pioneer SPH-20DAB wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Pioneer SPH-20DAB is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.