Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Pioneer SPH-DA160DAB

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Pioneer SPH-DA160DAB. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Pioneer SPH-DA160DABAN-PH.

Specificaties Pioneer SPH-DA160DAB

Merk

Pioneer

Fabrikantcode

SPH-DA160DABAN-PH

Omschrijving van de Pioneer SPH-DA160DAB

De Pioneer SPH-DA160DAB is de perfecte metgezel voor jouw smartphone in de auto. Deze autoradio met een 2-DIN formaat is uitgerust met zowel Android Auto als Apple CarPlay. Hierdoor kun je handige apps van je telefoon gebruiken zonder deze daadwerkelijk te hoeven gebruiken. Voer handsfree telefoongesprekken, luister naar jouw favoriete muziek en navigeer naar je bestemming, alles via het scherm van deze autoradio. Maar dat is nog niet alles! Deze autoradio heeft ook een ingebouwde DAB+ tuner, waardoor je kunt genieten van digitale radio. Dit betekent dat je geen last hebt van ruis en dat je kunt genieten van een hoogwaardige geluidskwaliteit. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt er ook een DAB+ antenne standaard meegeleverd. Zo kun je direct van start gaan met het luisteren naar digitale radio. Met de Pioneer SPH-DA160DAB wordt autorijden een ware belevenis, waarbij je altijd verbonden bent met je smartphone en kunt genieten van kraakheldere digitale radio.

Pluspunten
  • Met Android Auto en Apple CarPlay kun je handige apps van je telefoon gebruiken op het autoradio systeem. Met behulp van de DAB+ tuner kun je genieten van een radio-ervaring zonder ruis.

Minpunten
  • Op de autoradio speel je geen cd's af.

Veelgestelde vragen over de Pioneer SPH-DA160DAB en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Pioneer SPH-DA160DAB klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Pioneer SPH-DA160DAB. Als je de Pioneer SPH-DA160DAB wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Pioneer SPH-DA160DAB is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.