Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Pioneer SPH-DA360DAB

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Pioneer SPH-DA360DAB. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Pioneer SPH-DA360DABAN-PH.

Specificaties Pioneer SPH-DA360DAB

Merk

Pioneer

Fabrikantcode

SPH-DA360DABAN-PH

Omschrijving van de Pioneer SPH-DA360DAB

Met de Pioneer SPH-DA360DAB geniet je tijdens je autoritten van radio van de hoogste kwaliteit. Deze autoradio is speciaal ontworpen met een 2-DIN formaat en beschikt over een krachtige DAB+ tuner, waardoor je kunt genieten van digitale radio. Door het digitale signaal geniet je van een kraakheldere geluidskwaliteit zonder ruis. Bij deze autoradio wordt de DAB+ antenne standaard meegeleverd, zodat je deze niet apart hoeft aan te schaffen. Een van de geweldige functies van de Pioneer SPH-DA360DAB is de integratie met Android Auto en Apple CarPlay. Hierdoor kun je eenvoudig gebruik maken van handige apps op je telefoon, rechtstreeks op het scherm van de autoradio. Met deze functie kun je handsfree bellen, navigeren en naar je favoriete muziek luisteren, allemaal via de autoradio. Dankzij het intuïtieve touchscreen kun je de autoradio eenvoudig bedienen door met je vingertoppen op het scherm te drukken. Zo heb je altijd de volledige controle over je muziek en andere functies, zonder afgeleid te worden van de weg. Met de Pioneer SPH-DA360DAB haal je een geavanceerde autoradio in huis die je autoritten naar een hoger niveau tilt. Geniet van de beste geluidskwaliteit, handsfree bellen en handige apps op je autoradio. Met deze autoradio ervaar je een nieuwe manier van autorijden, waarin muziek en connectiviteit centraal staan.

Pluspunten
  • Met de DAB+ tuner geniet je van een radiokwaliteit zonder ruis. Dankzij Android Auto en Apple CarPlay kun je handige apps van je telefoon gebruiken op de autoradio. Je kunt de autoradio bedienen door met je vingertoppen op het touchscreen te drukken.

Minpunten
  • De auto radio heeft geen cd speler.

Veelgestelde vragen over de Pioneer SPH-DA360DAB en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Pioneer SPH-DA360DAB klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Pioneer SPH-DA360DAB. Als je de Pioneer SPH-DA360DAB wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Pioneer SPH-DA360DAB is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.