Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Pioneer VSX-534D Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Pioneer VSX-534D Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Pioneer PIVSX534D.

Specificaties Pioneer VSX-534D Zwart

Merk

Pioneer

Fabrikantcode

PIVSX534D

Omschrijving van de Pioneer VSX-534D Zwart

Met de Pioneer VSX-534D Zwart kun je heerlijk op de bank neerploffen en genieten van een geweldige afspeellijst of een leuke film. Dankzij de ondersteuning van Dolby Atmos hoor je het geluid overal om je heen, alsof je je in het midden van de actie bevindt. Het geluid wordt via de muren naar jouw zitplek gekaatst, waardoor je een meeslepende ervaring krijgt. Met het 4K beeld van deze receiver kun je optimaal genieten van de scherpe beelden in films en series. De beelden zijn zo helder en gedetailleerd dat het lijkt alsof je de acteurs bijna kunt aanraken. Je wordt volledig ondergedompeld in je favoriete film of serie, waardoor je alle emoties intenser beleeft. Naast het kijken van films en series kun je deze receiver ook gebruiken voor het luisteren van muziek. Je kunt eenvoudig je mobiel verbinden en zo genieten van je favoriete afspeellijsten. Met de Pioneer VSX-534D Zwart haal je een krachtige en veelzijdige receiver in huis die je een ongekende entertainmentervaring biedt.

Pluspunten
  • Door Dolby Atmos wordt het geluid overal om je heen gehoord. Ervaar levensechte beelden dankzij 4K resolutie. Luister naar muziek vanaf je telefoon via een bluetoothverbinding.

Minpunten
  • Je gebruikt geen app om de receiver te bedienen. Omdat de receiver geen phono-ingang heeft, kun je geen platenspeler aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Pioneer VSX-534D Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Pioneer VSX-534D Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Pioneer VSX-534D Zwart. Als je de Pioneer VSX-534D Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Pioneer VSX-534D Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.