Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Pioneer VSX-LX505 Zilver

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Pioneer VSX-LX505 Zilver. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Pioneer PIVSXLX505S.

Specificaties Pioneer VSX-LX505 Zilver

Merk

Pioneer

Fabrikantcode

PIVSXLX505S

Omschrijving van de Pioneer VSX-LX505 Zilver

Breng onvergetelijke filmavonden tot leven met de Pioneer VSX-LX505 Zilver. Deze receiver is IMAX Enhanced, wat betekent dat je volledig wordt ondergedompeld in een indrukwekkend geluid. Maar maak je geen zorgen, het geluid zal niet overweldigend zijn. Dankzij de Dirac Live Room Correction past het geluid zich perfect aan aan de eigenschappen van de ruimte. Op deze manier kun je genieten van het indrukwekkende geluid, ongeacht het volume en de ruimte waarin je je bevindt. Het 4K-beeld maakt de bioscoopervaring compleet. Je zult veel meer details zien en dus een ongelooflijk scherp beeld ervaren. Het lijkt wel alsof je de acteurs kunt aanraken. Naast het kijken van films, kun je ook genieten van je favoriete afspeellijsten vanaf je telefoon via de bluetooth-verbinding. Maar dat is nog niet alles! De Pioneer VSX-LX505 Zilver biedt nog meer handige functies. Met de ingebouwde Chromecast kun je eenvoudig en draadloos muziek streamen vanaf je smartphone, tablet of laptop. Dankzij de ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X word je omringd door driedimensionaal geluid, waardoor je films en muziek op een geheel nieuwe manier ervaart. Daarnaast beschikt deze receiver over 9 kanalen en een vermogen van 215 watt per kanaal, waardoor je kunt genieten van een krachtig en helder geluid. Met de Pioneer Remote App kun je de receiver eenvoudig bedienen via je smartphone of tablet. De Pioneer VSX-LX505 Zilver.

Pluspunten
  • Omdat de receiver IMAX Enhanced is, ervaar je een indrukwekkend geluid. Dirac Live Room Correction past het geluid aan op jouw kamer, zodat je niet overweldigd wordt. Je verbindt je Sonos apparaten.

Minpunten
  • Om voice control te gebruiken, heb je een externe microfoon nodig.

Veelgestelde vragen over de Pioneer VSX-LX505 Zilver en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Pioneer VSX-LX505 Zilver klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Pioneer VSX-LX505 Zilver. Als je de Pioneer VSX-LX505 Zilver wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Pioneer VSX-LX505 Zilver is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.