Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Pioneer VSX934

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Pioneer VSX934. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Pioneer VSX934BMMP.

Specificaties Pioneer VSX934

Merk

Pioneer

Fabrikantcode

VSX934BMMP

Omschrijving van de Pioneer VSX934

De Pioneer VSX-934 is een revolutionaire receiver die je onderdompelt in een meeslepende geluidservaring. Met de geavanceerde Dolby Atmos technologie creëert deze receiver een unieke luisterervaring waarbij het geluid zich als het ware om je heen vormt. Het geluid wordt via het plafond weerkaatst en bereikt zo jouw luisterpositie vanuit alle hoeken en kanten. Of je nu van muziek of films houdt, met de Pioneer VSX-934 beleef je elk geluidsdetail op een compleet nieuwe manier. Om de geluidsweergave te optimaliseren, wordt de receiver geleverd met een handige meetmicrofoon. Hiermee kun je de akoestiek van je kamer analyseren en de receiver afstellen op de specifieke eigenschappen van de ruimte. Zo geniet je altijd van de meest optimale geluidsinstellingen, aangepast aan jouw persoonlijke luisteromgeving. Daarnaast biedt de Pioneer VSX-934 ook de mogelijkheid om je even terug te trekken in je eigen audiosfeer. Met de bluetooth-functie of de koptelefoonaansluiting kun je eenvoudig je favoriete koptelefoon verbinden en genieten van je eigen audio bubbel. Of je nu wilt ontspannen met je favoriete muziek of jezelf wilt verliezen in een spannende film, met de Pioneer VSX-934 wordt jouw luisterervaring naar een hoger niveau getild.

Pluspunten
  • Dankzij de Dolby Atmos-technologie weerkaatst het surroundgeluid via het plafond. Pas de geluidsinstellingen van de receiver aan op de ruimte door deze te kalibreren. Verbind de receiver met je Sonos-apparaten.

Minpunten
  • Als je muziek streamt via bluetooth, is de geluidskwaliteit lager dan bij receivers die het bluetooth aptX-profiel hebben. Je luistert niet naar digitale radio via een DAB+ signaal.

Veelgestelde vragen over de Pioneer VSX934 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Pioneer VSX934 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Pioneer VSX934. Als je de Pioneer VSX934 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Pioneer VSX934 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.