Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Polaroid P4 Music Player - Geel & Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Polaroid P4 Music Player - Geel & Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Polaroid 9094.

Specificaties Polaroid P4 Music Player - Geel & Wit

Merk

Polaroid

Fabrikantcode

9094

Omschrijving van de Polaroid P4 Music Player - Geel & Wit

Met de Polaroid P4 Music Player in de kleuren geel en wit haal je een krachtige speaker in huis die zorgt voor een helder geluid. Deze bluetooth speaker is uitgerust met een stevig draaghandvat, waardoor je hem eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de NFC tag kun je jouw smartphone binnen enkele seconden verbinden met de P4 Music Player. Schakel simpelweg de NFC functie op je telefoon in en plaats hem op het NFC logo op de speaker. De twee apparaten maken automatisch verbinding met elkaar. Met een batterijduur van maar liefst 15 uur kun je de hele avond lang genieten van je favoriete muziek, zonder je zorgen te maken over een lege batterij. En mocht de batterij onverhoopt toch leeg raken, dan kun je de speaker eenvoudig bedraad koppelen aan je telefoon via de aux ingang. Maar dat is nog niet alles! Je kunt de P4 Music Player ook koppelen aan de Polaroid Music App, waardoor je hem gemakkelijk kunt bedienen via je telefoon. Zo heb je altijd de volledige controle over je muziek, waar je ook bent. Haal nu de Polaroid P4 Music Player in huis en geniet van een krachtig geluid, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Dankzij de draaghendel neem je de speaker gemakkelijk mee, waar je ook naartoe gaat. Je kunt snel een smartphone aan de bluetooth speaker koppelen door middel van NFC. Als de batterij leeg is, sluit je de speaker via de aux-ingang aan op je smartphone.

Minpunten
  • De luidspreker is niet waterbestendig, dus je neemt hem niet mee naar het strand of het zwembad.

Veelgestelde vragen over de Polaroid P4 Music Player - Geel & Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Polaroid P4 Music Player - Geel & Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Polaroid P4 Music Player - Geel & Wit. Als je de Polaroid P4 Music Player - Geel & Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Polaroid P4 Music Player - Geel & Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.