Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Polk Audio Monitor XT20

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Polk Audio Monitor XT20. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Polk Audio MXT20BK.

Specificaties Polk Audio Monitor XT20

Merk

Polk Audio

Fabrikantcode

MXT20BK

Omschrijving van de Polk Audio Monitor XT20

Met de Polk Audio Monitor XT20 haal je een krachtig geluidssysteem in huis. Deze boekenplank speakers zijn voorzien van indrukwekkende 6,5 inch woofers, waardoor je kunt genieten van een vol basgeluid. Stemmen en instrumenten komen helder en duidelijk naar voren, terwijl explosies in films een indrukwekkende impact hebben. Deze speakers hebben een indrukwekkend frequentiebereik tot aan 40.000 Hertz, wat betekent dat ze perfect geschikt zijn voor het afspelen van Hi-res audiobestanden. Hierdoor ervaar je geluid op een compleet nieuw niveau, met alle nuances en details perfect hoorbaar. Wil je echt een meeslepende luisterervaring creëren? Combineer de boekenplank speakers dan met de Polk Audio Monitor XT90 hoogte speakers. Zo geniet je van een surround sound ervaring, waarbij je helemaal opgaat in je favoriete films en muziek. Haal het beste uit je geluidssysteem met de Polk Audio Monitor XT20.

Pluspunten
  • Met de 6,5 inch woofers kun je genieten van een krachtig basgeluid. Dankzij het frequentiebereik tot 40.000 Hertz zijn deze speakers perfect voor het afspelen van Hi-res audiobestanden. Voor een surround sound ervaring, kun je de boekenplank speakers combineren met de Polk Audio Monitor XT90 hoogte speakers.

Minpunten
  • De luidsprekers zijn niet geschikt voor een bi-wiring aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Polk Audio Monitor XT20 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Polk Audio Monitor XT20 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Polk Audio Monitor XT20. Als je de Polk Audio Monitor XT20 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Polk Audio Monitor XT20 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.