Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Polk Audio Monitor XT30C

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Polk Audio Monitor XT30C. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Polk Audio MXT30CBK.

Specificaties Polk Audio Monitor XT30C

Merk

Polk Audio

Fabrikantcode

MXT30CBK

Omschrijving van de Polk Audio Monitor XT30C

Met de Polk Audio Monitor XT30C haal je het hart van je thuisbioscoop naar je eigen woonkamer. Deze center speaker is speciaal ontworpen om een meeslepende geluidservaring te bieden. Met een indrukwekkend frequentiebereik tot aan 40.000 Hertz worden zelfs de kleinste details in je favoriete films en muziekstukken hoorbaar. Dit maakt de XT30C perfect voor het afspelen van Hi-res audiobestanden, waarbij je kunt genieten van ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Deze center speaker is voorzien van 5,25 inch woofers die zorgen voor een heldere en nauwkeurige weergave van stemmen. Of je nu kijkt naar dialogen in films of luistert naar zangpartijen in muziek, elke klank wordt met de grootste precisie gereproduceerd. Daarnaast zorgen de woofers ervoor dat explosies en andere geluidseffecten in films krachtig en realistisch klinken, waardoor je volledig opgaat in de actie. Wat deze center speaker echt bijzonder maakt, is de ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X. Dankzij deze geavanceerde audiotechnologieën kun je genieten van virtueel surround sound zonder dat je extra luidsprekers nodig hebt. Het geluid wordt op meeslepende wijze over de ruimte verdeeld, waardoor je het gevoel hebt dat je midden in de actie zit. Of je nu een film kijkt of naar muziek luistert, met de Polk Audio Monitor XT30C breng je je thuisbioscoopervaring naar een hoger niveau.

Pluspunten
  • Vanwege het frequentiebereik tot 40.000 Hertz zijn de luidsprekers geschikt voor het afspelen van Hi-res audiobestanden. Met de 5,25 inch subwoofers zijn stemmen duidelijk hoorbaar en ervaar je films intenser. Ervaar virtueel surroundgeluid dankzij de ondersteuning van Dolby Atmos en DTS:X.

Minpunten
  • De luidspreker is niet geschikt voor een bi-wiring aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Polk Audio Monitor XT30C en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Polk Audio Monitor XT30C klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Polk Audio Monitor XT30C. Als je de Polk Audio Monitor XT30C wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Polk Audio Monitor XT30C is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.