Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Polk Audio Monitor XT60

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Polk Audio Monitor XT60. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Polk Audio MXT60BK.

Specificaties Polk Audio Monitor XT60

Merk

Polk Audio

Fabrikantcode

MXT60BK

Omschrijving van de Polk Audio Monitor XT60

Met de Polk Audio Monitor XT60 geniet je van een ongeëvenaarde luisterervaring voor jouw geliefde muziekcollectie. Deze zuilspeaker levert een hoogwaardige geluidskwaliteit, waardoor je elk detail in je favoriete nummers kunt horen. Met een indrukwekkend frequentiebereik tot wel 40.000 Hertz is deze speaker perfect geschikt voor het afspelen van Hi-res audiobestanden, zodat je geen enkele nuance mist. De MDF kast van de Polk Audio Monitor XT60 is zorgvuldig ontworpen om ongewenste trillingen te voorkomen. Hierdoor wordt het geluid van de tweeter en woofer geïsoleerd, wat resulteert in een helder en zuiver geluid. Met deze zuilspeaker creëer je eenvoudig je eigen thuisbioscoop. Combineer hem met een tweede Polk Audio Monitor XT60 voor een meeslepend stereogeluid, of voeg de Polk Audio Monitor XT15 of XT20 boekenplankspeakers toe voor een veelzijdige audio-ervaring. Wil je een diepere bas? Voeg dan de XT20 subwoofer toe voor een extra krachtig geluid. Voor een optimale surround sound-ervaring kun je de XT30C of XT35C center speaker en de XT90 hoogtespeakers toevoegen. De Polk Audio Monitor XT60 is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Met zijn elegante en tijdloze ontwerp past deze speaker moeiteloos in elk interieur. Of je nu van klassieke muziek, rock of elektronische beats houdt, met de Polk Audio Monitor XT60 geniet je keer op.

Pluspunten
  • Met een frequentiebereik tot 40.000 Hertz is de luidspreker ideaal voor het afspelen van Hi-res audiobestanden. Met het ontwerp van de luidspreker kun je genieten van een uitstekende geluidskwaliteit. Combineer de luidspreker met andere luidsprekers uit de Monitor XT-serie om een thuisbioscoop te creëren.

Minpunten
  • Met de 6,5 inch passieve basradiator krijg je een minder krachtig geluid dan de Polk Audio Monitor XT70, die een 8 inch passieve basradiator heeft.

Veelgestelde vragen over de Polk Audio Monitor XT60 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Polk Audio Monitor XT60 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Polk Audio Monitor XT60. Als je de Polk Audio Monitor XT60 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Polk Audio Monitor XT60 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.