Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Polk Audio Monitor XT90

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Polk Audio Monitor XT90. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Polk Audio MXT90BK.

Specificaties Polk Audio Monitor XT90

Merk

Polk Audio

Fabrikantcode

MXT90BK

Omschrijving van de Polk Audio Monitor XT90

Met de Polk Audio Monitor XT90 breng je jouw thuisbioscoop naar een compleet nieuw niveau. Met zijn schuin omhoog gerichte hoogte speakers wordt het geluid via het plafond weerkaatst, waardoor je je echt middenin de actie van je favoriete film waant. Of je nu de speakers aan de muur wilt bevestigen of bovenop je boekenplank of zuilspeakers wilt plaatsen, met de XT90 vind je altijd moeiteloos de perfecte locatie voor deze prachtige luidsprekers. Om optimaal te genieten van de mogelijkheden van de XT90, kun je deze eenvoudig koppelen aan een 7-kanaals AV-receiver met ondersteuning voor DTS:X, DTS Virtual:X en Dolby Atmos. Hiermee kun je de speakers instellen als hoogte kanaal, waardoor je een meeslepende en meeslepende geluidservaring creëert die je volledig onderdompelt in je favoriete films. Of je nu een spannende actiescène beleeft of geniet van een intiem gesprek tussen personages, de XT90 zorgt ervoor dat je geen enkel detail mist. Kortom, met de Polk Audio Monitor XT90 haal je niet alleen hoogwaardige geluidskwaliteit in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je thuisbioscoop. Laat jezelf onderdompelen in een wereld van geluid en geniet van elke film alsof je er zelf bij bent.

Pluspunten
  • Het speakersontwerp stuurt het geluid via het plafond naar de positie waar je luistert. Dankzij het ontwerp kun je gemakkelijk de juiste plaats voor de speakers vinden. Verbind de speakers met een 7-kanaals AV-receiver die DTS:X, DTS Virtual:X en Dolby Atmos ondersteunt en ervaar intense films en series.

Minpunten
  • De luidsprekers zijn niet geschikt voor een bi-wire aansluiting.

Veelgestelde vragen over de Polk Audio Monitor XT90 en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Polk Audio Monitor XT90 klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Polk Audio Monitor XT90. Als je de Polk Audio Monitor XT90 wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Polk Audio Monitor XT90 is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.