Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Pro-ject Debut III Phono BT Hout

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Pro-ject Debut III Phono BT Hout. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Pro-Ject DEBUT-III-PHONO-BT-OM5e-WOOD.

Specificaties Pro-ject Debut III Phono BT Hout

Merk

Pro-Ject

Fabrikantcode

DEBUT-III-PHONO-BT-OM5e-WOOD

Omschrijving van de Pro-ject Debut III Phono BT Hout

De Pro-ject Debut III Phono BT Hout is de perfecte combinatie van klassiek en modern. Met deze platenspeler geniet je niet alleen van de nostalgische klanken van je vinylcollectie, maar ook van je digitale muziekcollectie. Dankzij de bluetooth-functie kun je draadloos je telefoon verbinden met de platenspeler en zo eenvoudig schakelen tussen verschillende muziekbronnen. Deze platenspeler is uitgerust met een ingebouwde phono voorversterker, waardoor je hem moeiteloos kunt aansluiten op een versterker of receiver zonder phono ingang. Hierdoor blijft de geluidskwaliteit zo hoog mogelijk en geniet je van een optimaal luisterplezier. Daarnaast zorgt het anti-skating systeem ervoor dat de naald en de toonarm perfect in balans blijven, waardoor je kunt genieten van een vloeiende en nauwkeurige weergave van je favoriete muziek. De Pro-ject Debut III Phono BT Hout is niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Met zijn stijlvolle houten afwerking en strakke design is deze platenspeler een prachtige toevoeging aan elk interieur. Dompel jezelf onder in de wereld van muziek en beleef de ultieme luisterervaring met de Pro-ject Debut III Phono BT Hout.

Pluspunten
  • Je verbindt de platenspeler met draadloze speakers via bluetooth. Om een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit te behouden, houdt anti-skating de naald en toonarm in balans. Met de phono uitgang kun je de platenspeler aansluiten op elke versterker of systeem met analoge ingangen.

Minpunten
  • De platenspeler is niet volledig automatisch, dus je moet de toonarm handmatig omhoog en omlaag doen.

Veelgestelde vragen over de Pro-ject Debut III Phono BT Hout en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Pro-ject Debut III Phono BT Hout klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Pro-ject Debut III Phono BT Hout. Als je de Pro-ject Debut III Phono BT Hout wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Pro-ject Debut III Phono BT Hout is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.