Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Pro-ject Debut III Phono BT Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Pro-ject Debut III Phono BT Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Pro-Ject DEBUT-III-PHONO-BT-OM5e-HG-BLACK.

Specificaties Pro-ject Debut III Phono BT Zwart

Merk

Pro-Ject

Fabrikantcode

DEBUT-III-PHONO-BT-OM5e-HG-BLACK

Omschrijving van de Pro-ject Debut III Phono BT Zwart

De Pro-ject Debut III Phono BT is een prachtige platenspeler die het beste van vroeger combineert met de technologie van nu. Met deze platenspeler kun je niet alleen genieten van je geliefde vinylcollectie, maar ook luisteren naar je favoriete nummers uit je digitale muziekcollectie. Dankzij de bluetooth-functie kun je eenvoudig je telefoon draadloos verbinden met de platenspeler, waardoor je altijd toegang hebt tot je complete muziekbibliotheek. Een van de unieke kenmerken van de Debut III Phono BT is de ingebouwde phono voorversterker. Hierdoor kun je de platenspeler moeiteloos aansluiten op een versterker of receiver zonder phono ingang, waardoor je geen externe voorversterker meer nodig hebt. Dit garandeert niet alleen een probleemloze installatie, maar ook een optimale geluidskwaliteit. Om ervoor te zorgen dat de muziekweergave zo nauwkeurig mogelijk is, is de Debut III Phono BT uitgerust met anti-skating. Dit mechanisme zorgt ervoor dat de naald en de toonarm perfect in balans blijven, waardoor je kunt genieten van een helder en gedetailleerd geluid. Met zijn strakke zwarte design en hoogwaardige materialen is de Pro-ject Debut III Phono BT niet alleen een lust voor het oog, maar ook een must-have voor elke muziekliefhebber die het beste van beide werelden wil ervaren.

Pluspunten
  • Met behulp van bluetooth kun je de platenspeler verbinden met draadloze speakers. De anti-skating functie zorgt ervoor dat de naald en toonarm in balans blijven voor een optimale geluidskwaliteit. Dankzij de phono uitgang kun je de platenspeler aansluiten op elke versterker of systeem met analoge ingangen.

Minpunten
  • De platenspeler is niet automatisch, dus moet je de toonarm handmatig omhoog en omlaag doen.

Veelgestelde vragen over de Pro-ject Debut III Phono BT Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Pro-ject Debut III Phono BT Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Pro-ject Debut III Phono BT Zwart. Als je de Pro-ject Debut III Phono BT Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Pro-ject Debut III Phono BT Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.