Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Pro-ject E1 BT OM5e Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Pro-ject E1 BT OM5e Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Pro-Ject E1BT-OM5E-UNI-WHITE.

Specificaties Pro-ject E1 BT OM5e Wit

Merk

Pro-Ject

Fabrikantcode

E1BT-OM5E-UNI-WHITE

Omschrijving van de Pro-ject E1 BT OM5e Wit

Geniet van de nostalgische charme van vinyl met de Pro-ject E1 BT OM5e in het prachtige wit. Deze platenspeler stelt je in staat om overal in huis te genieten van de warme klanken van je favoriete platen. Met de draadloze bluetooth-verbinding kun je de platenspeler eenvoudig verbinden met een extra bluetooth speaker, waardoor je een meeslepend geluid krijgt in elke kamer. De Pro-ject E1 BT OM5e zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit zo hoog mogelijk blijft, dankzij de ingebouwde anti-skating technologie. Deze innovatieve functie zorgt ervoor dat de naald en toonarm perfect in balans blijven, waardoor je kunt genieten van een helder en gedetailleerd geluid zonder enige vervorming. Daarnaast beschikt deze veelzijdige platenspeler ook over een handige usb-ingang, waarmee je de platenspeler kunt koppelen aan je laptop. Hierdoor kun je je geliefde platen eenvoudig digitaliseren naar het mp3-formaat, zodat je altijd en overal van je favoriete muziek kunt genieten, zelfs wanneer je onderweg bent. Met de Pro-ject E1 BT OM5e haal je niet alleen een stijlvolle platenspeler in huis, maar ook een modern en praktisch apparaat dat perfect past bij jouw muzikale levensstijl.

Pluspunten
  • Via bluetooth koppel je de platenspeler aan draadloze luidsprekers. Je digitaliseert je platen via de usb-poort op een computer. Anti-skating zorgt ervoor dat de naald en toonarm in evenwicht blijven voor een zo hoog mogelijke geluidskwaliteit.

Minpunten
  • Je moet de toonarm van de platenspeler handmatig omhoog en omlaag doen, aangezien deze niet volautomatisch is.

Veelgestelde vragen over de Pro-ject E1 BT OM5e Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Pro-ject E1 BT OM5e Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Pro-ject E1 BT OM5e Wit. Als je de Pro-ject E1 BT OM5e Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Pro-ject E1 BT OM5e Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.