Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Pro-ject E1 OM5e Zwart

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Pro-ject E1 OM5e Zwart. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Pro-Ject E1-OM5E-UNI-BLACK.

Specificaties Pro-ject E1 OM5e Zwart

Merk

Pro-Ject

Fabrikantcode

E1-OM5E-UNI-BLACK

Omschrijving van de Pro-ject E1 OM5e Zwart

Met de Pro-ject E1 OM5e in het kleurrijke zwart breng je een vleugje nostalgie terug in je leven. Deze platenspeler is speciaal ontworpen om je oude vinylplaten weer tot leven te brengen en je te laten genieten van de warme en rijke klanken die alleen een echte LP kan bieden. Het plateau van deze prachtige platenspeler is vervaardigd van hoogwaardig ABS polymeer met fijne ribbels, waardoor er geen tot minimale resonantie optreedt tijdens het afspelen van je favoriete muziek. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit die je naar een andere dimensie van muziekbeleving brengt. Bovendien beschikt de Pro-ject E1 OM5e over een geavanceerd anti-skating mechanisme, dat ervoor zorgt dat de naald en de toonarm perfect in balans blijven. Dit resulteert in een nauwkeurige en gebalanceerde weergave van je platen, waarbij elk detail en elke nuance van de muziek tot leven komt. Laat je meevoeren door de tijdloze klanken en herontdek de magie van vinyl met de Pro-ject E1 OM5e in het stijlvolle zwart.

Pluspunten
  • Het plateau is vervaardigd uit ABS polymeer met anti-resonantie eigenschappen. De anti-skating zorgt ervoor dat de naald en toonarm in evenwicht blijven voor een optimale geluidskwaliteit.

Minpunten
  • De draaitafel is niet volautomatisch, dus je moet de toonarm handmatig op- en neerbewegen. Je kunt geen 78-toerenplaten afspelen.

Veelgestelde vragen over de Pro-ject E1 OM5e Zwart en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Pro-ject E1 OM5e Zwart klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Pro-ject E1 OM5e Zwart. Als je de Pro-ject E1 OM5e Zwart wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Pro-ject E1 OM5e Zwart is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.