Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Pro-ject E1 Phono OM5e Wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Pro-ject E1 Phono OM5e Wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Pro-Ject E1PHONO-OM5E-UNI-WHITE.

Specificaties Pro-ject E1 Phono OM5e Wit

Merk

Pro-Ject

Fabrikantcode

E1PHONO-OM5E-UNI-WHITE

Omschrijving van de Pro-ject E1 Phono OM5e Wit

Met de Pro-ject E1 Phono OM5e in het wit kun je nu nóg meer genieten van je geliefde lp's. Deze platenspeler is voorzien van een geïntegreerde phono voorversterker, waardoor je hem moeiteloos kunt aansluiten op versterkers en receivers die niet over een phono-ingang beschikken. Dankzij het anti-skating mechanisme blijven de naald en toonarm perfect in balans, wat resulteert in een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Maar dat is nog niet alles! De E1 Phono OM5e biedt ook de mogelijkheid om je vinylcollectie te digitaliseren. Sluit eenvoudigweg de platenspeler aan op je pc via de usb-ingang en zet je geliefde platen om naar digitale mp3-bestanden. Op deze manier kun je altijd en overal van je favoriete lp's genieten, zelfs wanneer je onderweg bent met je draagbare muziekspeler of smartphone. De Pro-ject E1 Phono OM5e in het wit is de perfecte combinatie van klassiek vinylgenot en moderne technologie. Haal hem vandaag nog in huis en beleef een ongeëvenaarde muziekervaring!

Pluspunten
  • Met de ingebouwde phono-versterker kun je de speler aansluiten op apparaten zonder phono-ingang. Je digitaliseert je platen via de USB-ingang op een computer. Anti-skating zorgt ervoor dat de naald en toonarm in evenwicht blijven voor een maximale geluidskwaliteit.

Minpunten
  • De draaitafel is niet volautomatisch, dus je moet de toonarm handmatig omhoog en omlaag bewegen. Je speelt geen platen af met een snelheid van 78 toeren.

Veelgestelde vragen over de Pro-ject E1 Phono OM5e Wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Pro-ject E1 Phono OM5e Wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Pro-ject E1 Phono OM5e Wit. Als je de Pro-ject E1 Phono OM5e Wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Pro-ject E1 Phono OM5e Wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.