Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Q Acoustics 3060S Zwart (per stuk)

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Q Acoustics 3060S Zwart (per stuk). Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Q Acoustics QA3566.

Specificaties Q Acoustics 3060S Zwart (per stuk)

Merk

Q Acoustics

Fabrikantcode

QA3566

Omschrijving van de Q Acoustics 3060S Zwart (per stuk)

Met de Q Acoustics 3060S Subwoofer haal je een ongeëvenaarde geluidsbeleving in huis. Deze krachtige subwoofer zorgt ervoor dat je je waant in een concertzaal of bioscoop. Dankzij de crossover schakelaar heb jij volledige controle over de lage frequenties die de subwoofer weergeeft. Hierdoor kun je de subwoofer perfect integreren in je home cinema set met zuil- of boekenplank speakers. Om te zorgen voor een optimale geluidskwaliteit, worden bijgeluiden veroorzaakt door trillingen voorkomen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de meegeleverde spikes, die ervoor zorgen dat de klankkast niet in contact staat met de vloer. Zo geniet je in alle rust van je favoriete muziek of films, zonder enige verstoring. Een handige functie van deze subwoofer is dat hij zichzelf uitschakelt wanneer er geen muziek wordt afgespeeld. Dit betekent dat je niet handmatig de woofer hoeft uit te schakelen na gebruik, wat zorgt voor extra gebruiksgemak. Kortom, met de Q Acoustics 3060S Subwoofer haal je niet alleen een krachtig en veelzijdig geluidssysteem in huis, maar ook een stukje gemak en luxe.

Pluspunten
  • Met een frequentiebereik tot 30.000 Hertz geniet je van een nauwkeurige weergave van de hoge frequenties. Met behulp van de crossover schakelaar heb je de controle over welke frequentie de subwoofer de lage tonen speelt. Als je de meegeleverde spikes onder de subwoofer plaatst, behoren bijgeluiden tot het verleden.

Minpunten
  • De subwoofer wordt geleverd zonder subwooferkabel.

Veelgestelde vragen over de Q Acoustics 3060S Zwart (per stuk) en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Q Acoustics 3060S Zwart (per stuk) klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Q Acoustics 3060S Zwart (per stuk). Als je de Q Acoustics 3060S Zwart (per stuk) wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Q Acoustics 3060S Zwart (per stuk) is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.