Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Q Acoustics QB 12 Subwoofer MAT wit

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Q Acoustics QB 12 Subwoofer MAT wit. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Q Acoustics QA8702.

Specificaties Q Acoustics QB 12 Subwoofer MAT wit

Merk

Q Acoustics

Fabrikantcode

QA8702

Omschrijving van de Q Acoustics QB 12 Subwoofer MAT wit

De Q Acoustics QB12 is een indrukwekkende subwoofer die perfect geschikt is voor middelgrote tot grote woonkamers. Met zijn 12 inch woofer en 220 watt klasse D versterker levert deze subwoofer een krachtig en gedetailleerd basgeluid. Het frequentiebereik van 28 tot 300 Hertz zorgt ervoor dat je kunt genieten van diepe, meeslepende bastonen. Wat deze subwoofer echt bijzonder maakt, zijn de puntige voeten, ook wel spikes genoemd. Deze spikes voorkomen dat trillingen van het geluid resoneren in je vloer, waardoor je luisterervaring vrij blijft van ongewenste geluiden. Je kunt dus ongestoord genieten van je favoriete muziek, films of games. Een ander voordeel van de Q Acoustics QB12 is dat je geen externe versterker of receiver nodig hebt. Deze subwoofer heeft namelijk zijn eigen ingebouwde versterker. Dit betekent dat je hem eenvoudig kunt aansluiten op een set hifi speakers en direct kunt beginnen met luisteren. Met zijn strakke witte afwerking past deze subwoofer perfect in elk interieur en voegt hij een stijlvolle touch toe aan je geluidssysteem. Kortom, de Q Acoustics QB12 is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en hoogwaardige subwooferervaring.

Pluspunten
  • Met een 12 inch woofer, een 220 watt klasse D versterker en een frequentiebereik van 28 tot 300 Hertz kun je genieten van diepe en krachtige bassen. De spikes zorgen ervoor dat de trillingen van het geluid niet resoneren in je vloer. Dankzij de ingebouwde versterker heb je geen externe versterker of receiver nodig.

Minpunten
  • De subwoofer wordt geleverd zonder subwooferkabel.

Veelgestelde vragen over de Q Acoustics QB 12 Subwoofer MAT wit en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Q Acoustics QB 12 Subwoofer MAT wit klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Q Acoustics QB 12 Subwoofer MAT wit. Als je de Q Acoustics QB 12 Subwoofer MAT wit wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Q Acoustics QB 12 Subwoofer MAT wit is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.