Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Ricoh GR III

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Ricoh GR III. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Ricoh 15038.

Specificaties Ricoh GR III

Merk

Ricoh

Fabrikantcode

15038

Omschrijving van de Ricoh GR III

Als straat- of reisfotograaf is de RICOH GR III jouw ideale metgezel. Dit compacte toestel past moeiteloos in je jaszak en weegt slechts 257 gram. Maar laat je niet misleiden door zijn kleine formaat, want achter de behuizing schuilt een indrukwekkende APS-C sensor die zorgt voor gedetailleerde foto's. Met een vaste brandpuntsafstand van 18,3mm kun je niet zoomen, maar dat betekent wel dat je landschappen en hoge gebouwen kunt vastleggen met een prachtig breed perspectief. Dankzij de grote opening van het diafragma valt er veel licht in de lens, waardoor je zelfs het nachtleven in de stad kunt fotograferen met verbluffende resultaten. Bewegende onderwerpen, zoals fietsers en auto's, leg je haarscherp vast dankzij de snelle autofocus. Bovendien is de camera uitgerust met een ingebouwd lensfilter, waardoor je zowel bij fel zonlicht als bij schemering prachtige foto's kunt maken. Of je nu door de straten van een bruisende stad loopt of de wereld rondreist, met de RICOH GR III ben je altijd klaar om het perfecte moment vast te leggen. Het is de ultieme combinatie van draagbaarheid en kwaliteit, waardoor je nooit meer zonder je favoriete fotografietool hoeft te reizen. Dus waar wacht je nog op? Voeg de RICOH GR III vandaag nog toe aan je camera-uitrusting en ontdek nieuwe mogelijkheden voor je fotografie.

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat neem je de camera gemakkelijk mee op reis. Met een brandpuntsafstand van 18,3mm leg je uitgestrekte landschappen en hoge gebouwen vast. Door de grote lensopening kun je foto's maken op donkere locaties.

Minpunten
  • Met deze lens is zoomen niet mogelijk. De camera heeft geen viewfinder.

Veelgestelde vragen over de Ricoh GR III en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Ricoh GR III klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Ricoh GR III. Als je de Ricoh GR III wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Ricoh GR III is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.