Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Ricoh GRIIIx

zb_mp_product] Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deal voor de Ricoh GRIIIx. Tijdens Black Friday kan je flinke korting scoren op jouw favoriete artikelen, waaronder deze Ricoh 15285.

Specificaties Ricoh GRIIIx

Merk

Ricoh

Fabrikantcode

15285

Omschrijving van de Ricoh GRIIIx

De RICOH GRIIIx is een must-have voor de ervaren fotograaf. Met een indrukwekkende 24,2 megapixel sensor leg je elk detail haarscherp vast. De camera is uitgerust met een lens met een vaste brandpuntsafstand van 26mm, waardoor je beelden krijgt die overeenkomen met wat je ogen zien. Dit betekent dat er geen vertekeningen zijn, wat resulteert in foto's van ongeëvenaarde kwaliteit. Met een cropfactor van de APS-C sensor heeft de lens een beeldhoek vergelijkbaar met die van een 40mm lens op een full frame camera. Dit maakt de RICOH GRIIIx perfect voor straatfotografie, waarbij je in de stad snelle en nauwkeurige opnames wilt maken. Het maximale diafragma van f/2.8 zorgt ervoor dat je ook bij weinig licht kunt fotograferen, waardoor je de perfecte nachtopnames kunt maken. Deze compacte camera is niet alleen krachtig, maar ook gemakkelijk mee te nemen. Of je nu door drukke straten slentert of op reis bent, de RICOH GRIIIx past probleemloos in je tas. Met zijn snelle autofocus kun je zonder moeite scherpstellen op bewegende onderwerpen, waardoor je geen enkel moment hoeft te missen. Kortom, met de RICOH GRIIIx heb je de perfecte metgezel voor al je fotografische avonturen.

Pluspunten
  • Je kunt deze compacte en lichtgewicht camera gemakkelijk meenemen. Met de 26mm standaardlens krijg je foto's zonder vertekening. Dankzij het maximale diafragma van f/2.8 en de relatief grote APS-C sensor is de camera geschikt voor situaties met weinig licht.

Minpunten
  • Deze camera beschikt over een lens met een vaste brandpuntsafstand, waardoor zoomen niet mogelijk is.

Veelgestelde vragen over de Ricoh GRIIIx en de Black Friday deal

Om te kijken wat de Black Friday deal is voor de Ricoh GRIIIx klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan doorverwezen naar de webshop waar je de Black Friday deal kunt bekijken.

Wij doen niet de verkoop van de Ricoh GRIIIx. Als je de Ricoh GRIIIx wenst aan te schaffen ga je naar de webwinkel door op de button ‘Bekijk de prijs’ te klikken.

De kwaliteit van de Ricoh GRIIIx is met Black Friday hetzelfde als andere dagen. Echter krijg je met Black Friday korting.